Gemeente Steenbergen

Hoorzittingen Commissie Bezwaar- en Beroepschriften
Op woensdag 17 januari 2001 houdt de commissie voor de behandeling van bezwaar- en beroepschriften voor de gemeente Steenbergen een hoorzitting in vergaderkamer 21 van het stadskantoor aan de Westdam 22 te Steenbergen.

Op de agenda staan de volgende bezwaarschriften:

van 09.00 uur tot 09.30 uur
van de heer A.H. Smaal tegen het besluit van burgemeester en wethouders om bouwvergunning te verlenen aan de heer J.M.B. Teeuwisse voor de verbouwing van een appartement aan de Westhavendijk 68 te Steenbergen in die zin dat 2 sparingen mogen worden aangebracht in de gevel (balustrade).

van 09.30 uur tot 10.00 uur
van tennisvereniging Krego tegen het besluit van burgemeester en wethouders om bouwvergunning te verlenen aan de gemeente Steenbergen voor de bouw van een half-pipe nabij de sportvelden aan 't Hoogje te Kruisland.

van 10.00 uur tot 10.30 uur
van mevrouw A.M. Bom en de heer E. van Leeuwen tegen het besluit van burgemeester en wethouders om Van Tilburg afvalverwerking, transport en puinbrekerij vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Buitengebied van Dinteloord voor het plaatsen van maximaal 25 containers op het perceel op de hoek Bloemendijk/Smallendijk te Dinteloord.

van 10.30 uur tot 11.00 uur
van de heer J. van der Heijden tegen het besluit van burgemeester en wethouders waarbij hem werd verplicht het door hem opgerichte mestbassin aan de Zuidlangeweg in overeenstemming te brengen met de daarvoor verleende bouwvergunning c.q. het betreffende bestemmingsplanvoorschrift.

De indieners van de bezwaarschriften maar ook andere belanghebbenden worden in de gelegenheid gesteld zich tijdens deze hoorzitting te doen horen. Het bezwaarschrift en eventuele verdere op de zaak betrekking hebbende stukken liggen voor de indieners en andere belanghebbenden vanaf heden ter inzage op het gemeentehuis.

Voor nadere informatie kan men terecht bij de secretaris van de commissie.