Gemeente Den Helder

winnende kerstboomslepers halen prijs op

betreft: week: week 4

Woensdag 17 januari was het zover! Vijftien jeugdige kerstbomenslepers kwamen hun welverdiende prijs ophalen. Op (een van) hun lootje(s) was een prijs gevallen! Het aantal bomen dat de prijswinnaars aansleepten varieerde van 1 tot 204! Wethouder E. Vos-Brandjes van milieuzaken reikte de prijzen uit in de 'De Groene Poolster'. Dat was een drukte van belang. Moeders, vaders, broertjes, zusjes, vriendinnetjes en vriendjes kwamen mee naar de prijsuitreiking. De meeste beroepsslepers werken namelijk samen, dus dan moet je eigenlijk ook de prijs samen uitzoeken. Dat ging allemaal in goed overleg. Nadat eenieder zijn of haar prijs in handen had, werd in de tuin van 'De Groene Poolster' de groepsfoto gemaakt van winnaars, medeslepers, broers, zussen en vrienden/vriendinnen.

subkop: 2 loten nog niet ingewisseld voor prijs! Twee prijswinnaars zijn echter niet komen opdagen. Het gaat in beide gevallen om gele loten, de respectievelijke nummers: 347 en 608. Deze prijswinnaars kunnen de prijs alsnog ophalen bij De Groene Poolster aan de Pasteurstraat 6. Dit kan tot en met vrijdag 2 februari, op werkdagen van 08.00 tot 16.00 uur.

subkop: foto's prijsuitreiking gratis op te halen Tijdens de prijsuitreiking is van alle winnaars een foto gemaakt. Vind je het leuk om die zelf te hebben? Kom jouw foto dan (gratis) ophalen bij De Groene Poolster, Pasteurstraat 6 (op werkdagen van 08.00 tot 16.00 uur).

laaste verandering: januari 25, 2001