Libertel

Libertel-Vodafone koopt hoofdkantoor Tulip

Klantenbestand Libertel-Vodafone blijft sterk groeien: 46% meer klanten dan vorig jaar


1/19/01Libertel-Vodafone koopt hoofdkantoor Tulip Maastricht 18 januari 2001 - Enige tijd geleden is besloten alle kantoor-activiteiten van Libertel-Vodafone te concentreren in Maastricht (hoofdkantoor) en Den Bosch. Dit betekent dat de activiteiten van Libertel-Vodafone in Amersfoort zullen worden overgebracht naar Den Bosch. Vanwege de bereikbaarheid is gekozen voor Den Bosch; de gunstige ligging ten opzichte van zowel Maastricht als de Randstad heeft hierbij de doorslag gegeven. Het betreft ongeveer 90 medewerkers.

In eerste instantie lag het in de bedoeling om een kantoor te ontwikkelen op het bedrijventerrein de Herven aan de A2. De mogelijkheid diende zich echter aan om het pand aan de Burgemeester Burgerslaan te Den Bosch (officieel Rosmalen) te verwerven. Dit pand is nu nog het hoofdkantoor van Tulip maar dit bedrijf zal op korte termijn vertrekken. Libertel-Vodafone huurde al de 3de, 4de en 5de verdieping in het pand en zal na vertrek van Tulip het gehele pand in gebruik nemen.

Libertel-Vodafone
Libertel-Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijd opererende Vodafone Group Plc, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. De Vodafone Group heeft wereldwijd meer dan 78 miljoen klanten in 25 landen. Sinds 15 juni 1999 is Libertel N.V. genoteerd aan de officiële markt van Euronext Amsterdam.