Gemeente Wieringen Bekendmakingen

Ter inzage:

1. Op de afdeling Grondgebiedzaken ligt met ingang van 8 januari 2001 de volgende aanvraag ter inzage:
het oprichten van een schuur, perceel Noordburendwarsweg 9. Wij zijn voornemens om voor de volgende bouwaanvraag vergunning te verlenen.
Gedurende bovengenoemde termijn van ter inzage kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze aan ons college kenbaar maken.
2. Artikel 19 lid 2 Wet op de Ruimtelijke Ordening: Op de afdeling Grondgebiedzaken ligt met ingang van 8 januari 2001 gedurende 4 weken ter inzage een bouwplan voor het veranderen van een winkel aan de Molenakker 5 (Doeland).
Wij zijn voornemens ten behoeve van dit bouwplan vrijstelling te verlenen als bedoeld in artikel 19 lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. Gedurende bovengenoemde termijn van ter inzage kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze aan ons college kenbaar maken. De onder A en E genoemde aanvragen kunnen worden ingezien tijdens de openingstijden bij de afdeling Grondgebiedzaken.

Tegen de onder B, C en D genoemde beschikkingen kan door belanghebbenden binnen 6 weken na datum publicatie een gemotiveerd bezwaarschrift worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders van Wieringen, Postbus 1, 1777 ZG Hippolytushoef. Voor meer inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Grondgebiedzaken, de heer M. Bootsma, 0227-594396. Het indienen van een bezwaarschrift betekent niet dat er geen gebruik mag worden gemaakt van de verleende beschikkingen. Als u wilt beletten dat er wordt gebouwd of gesloopt moet u, naast het indienen van een bezwaarschrift, direct een gemotiveerd verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de president van de Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 252, 1800 AC Alkmaar. Hippolytushoef, 5 januari 2001
Drs. J. Wittink, secretaris
J.G.A. Baas, burgemeester