Gemeente Goes


Deze week en volgende week vergaderen de Goese raadscommissies over onderwerpen die in de raadsvergadering van 15 februari aan de orde komen. De raadscommissies brengen advies uit aan burgemeester en wethouders over deze voorstellen aan de gemeenteraad. Het is mogelijk dat de agenda's nog worden veranderd. De complete agenda en stukken kunt u iedere werkdag (behalve vrijdagmiddag) inzien tussen 09.00 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur bij Bureau Voorlichting in het stadskantoor aan de Oostsingel. U kunt ook telefonisch om informatie vragen (249616) of een afspraak maken om op een andere tijd de stukken in te zien.
onderwerpen die op de agenda staan. Daarvoor is gelegenheid tijdens gevallen zal het dan alleen nog over nieuwe gezichtspunten gaan.

De vergadering van de commissie voor algemene zaken gaat niet door.

Dinsdag 23 januari om 19.00 uur:
Commissie economische zaken, milieu en welzijn optredend als hoorcommissie voor het ontwerp-bestemmingsplan Herontwikkelingslocatie Van Hertumweg (Agrimarkt).
De behandeling van het ontwerp-bestemmingsplan is openbaar. Hierna beraadt de commissie zich in beslotenheid. Het uitgebrachte advies komt samen met het raadsvoorstel aan de orde in de aansluitende commissie vergadering.

Dinsdag 23 januari om 19.30 uur:
Commissie economische zaken, milieu en welzijn:

Vaststelling van het bestemmingsplan "Herontwikkelingslocatie Van Hertumweg" (Agrimarkt)

Woensdag 24 januari om 19.30 uur:
Commissie binnenstad, cultuur en sociale zaken en wijkaanpak:

Evaluatie kermis 2000.

Informatie door de heer R. Schot over podium "'t Beest".

Maandag 29 januari om 19.30 uur:
Commissie ruimtelijke ordening, financiën en onderwijs:

Verkeersmaatregelen Goese Meer.

Aanpassing bouwverordening Goes 1993.

Kadernota gemeentelijk garantiebeleid.
Diverse begrotingswijzigingen.