Gemeente Berkel en Rodenrijs

Inspraak Pastoor Verburghweg 1b

De Burgemeester van Berkel en Rodenrijs maakt bekend dat aannemingsbedrijf Gebr. Wensveen voornemens is een bestaande loods aan de Pastoor Verburghweg 1b te Berkel en Rodenrijs, kadastraal bekend gemeente Berkel en Rodenrijs, sectie C, nr. 2963, te slopen en ter plaatse een nieuwe loods te bouwen. Dit bouwvoornemen is in strijd met het vigerende bestemmingsplan Landelijk Gebied.

Burgemeester en Wethouders hebben op 9 januari 2001 besloten op grond van artikel 6a Wet op de Ruimtelijke Ordening en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht conform de Inspraakverordening inspraak te verlenen. Daartoe ligt het bouwvoornemen met bijbehorende tekeningen vanaf donderdag 18 januari 2001 durende vier weken op werkdagen tussen 8.30 uur en 13.00 uur voor een ieder ter inzage op de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van het gemeentehuis, Raadhuislaan 1 te Berkel en Rodenrijs.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder een inspraakreactie schriftelijk kenbaar maken. Reacties moeten worden gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders van Berkel en Rodenrijs, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs. Na de periode van terinzagelegging beslissen burgemeester en wethouders omtrent het volgen van de vrijstellingsprocedure ex artikel 19 juncto 19a WRO.