PERSBERICHT

Markdata introduceert Satsafe in Nederland

Satsafe MLS2 beveiligt, controleert en traceert voertuigen, binnen en buiten Europa, 24 uur per dag, via GSM, GPS en internet

Woerden, 18 januari 2001 - Markdata uit Woerden brengt het beveiliging- en traceringssysteem voor mobiele objecten, Satsafe MLS2, nu ook op de Nederlandse markt.
Via internet, GSM of een fax informeert de Satsafe MLS2 module de gebruiker over de positie, snelheid, bewegingsrichting en status van het voertuig. Daarbij is een nauwkeurigheid tot op straatniveau gewaarborgd. Ook geeft het systeem alarmeringen af over uiteenlopende gebeurtenissen zoals noodsituaties (via een alarmknop), braak, diefstal, temperatuur en de spanning van de accu. De meldingen kunnen gaan naar vier verschillende soorten media in twee verschillende ontvangersgroepen, die door de klant worden gedefinieerd.

Satsafe MLS2 is vooral van belang voor ondernemingen die hun logistiek en de veiligheid van hun mederwerkers willen optimaliseren, maar is gezien de prijsstelling ook interessant voor particuliere eigenaars van automobielen en vaartuigen.

De éénmalige kosten voor de MLS2 inclusief inbouw* starten bij 999 EURO (Hfl 2201,51).
(*Bij inbouw in afwijkende voertuigen kunnen de inbouwkosten wijzigen.) Het maandelijkse abonnementsgeld bedraagt 17.57 EURO (Hfl 38,73). De kosten per verbinding zijn 0.27 EURO (Hfl 0,60). Genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Voor lease-maatschappijen, verzekeraars, importeurs en retail-organisaties hanteert Markdata speciale 'reselling' prijzen.

Markdata
Markdata ontwikkelt diensten en systemen die gebruik maken van de mogelijkheden van netwerken zoals GSM, GPS en internet. Daarnaast levert het bedrijf systemen voor de (on-line) facturering van telecom-, internet- en energieverbruik. Het bedrijf ontwikkelt en levert niet alleen software en systemen, maar verzorgt desgewenst ook het complete projectmanagement, de marketing en de realisatie van websites. Meer informatie over Markdata is te vinden op www.markdata.nl.

Voor meer informatie:
Markdata, Jeroen Blankenstein, tel. 0348 436 503, e-mail: jblankenstein@markdata.nl
Een demo kunt u vinden op: www.satsafe.se/eng/index.html, het password is demo.