Foto's zijn op aanvraag beschikbaar.

Grootste online onderzoeksbureau in Nederland breidt uit

Rotterdam, 18 januari 2001 -- Blauw Research, marktleider op het gebied van online onderzoek in Nederland, heeft haar personeelsbestand aangevuld met vier nieuwe research medewerkers.

Monique van Alphen, voorheen werkzaam als marktonderzoeker bij Research International Nederland, is als Research Manager verantwoordelijk voor de 10 medewerkers binnen team Customer & Employee Management. Dit team houdt zich bezig met tevredenheid­onderzoeken onder klanten en medewerkers.

Hans Wisman werkte hiervoor als marktonderzoeker bij VNU Business Publications en zal als Research Manager verantwoordelijk zijn voor het team Media Research.

Edwin Diele, voorheen Marketing Intelligence Coordinator bij World Online International te Rotterdam, is binnen het team Syndicated Research werkzaam als Projectmanager. Hij zal in deze nieuwe functie het management op zich nemen en het commerciële traject van onderzoeksprojecten beheren.

Ans Hoogendoorn zal zich als Senior Projectmanager bij Blauw Research bezig houden met retail- en communicatieonderzoek. Voorheen heeft Ans Hoogendoorn 23 jaar als onderzoeker gewerkt bij NSS Research & Consultancy in Den Haag, waarvan het laatste jaar bij Interview-NSS in Amsterdam.

Per 1 januari is Rijn Vogelaar als Research Manager verantwoordelijk voor het team Syndicated Research. Syndicated Research ontwerpt multiclient onderzoeksproducten die via het internet worden afgenomen op Opinieland, de online research community Blauw. Voorheen was Rijn Vogelaar als arbeidsmarktonderzoeker en adviseur bij het Ministerie van Defensie werkzaam.

Bij zusterbedrijf Blauw Contactcenter te Rotterdam is onlangs Silvia Smit in dienst getreden als projectmanager. Silvia, hiervoor werkzaam bij Dutchtone zal het huidige team van projectmanagers versterken.

Over Blauw
Blauw Research is het snelst groeiende onderzoeksbureau in Nederland met 85 medewerkers en een omzet van 7 mln. Euro. Internet staat centraal in de strategie van Blauw, een full-service onderzoekspartner op het gebied van klant- en medewerkerrelaties, corporate image, merk-, en communicatievraagstukken en (nieuwe) media. Blauw is vooral actief in de IT-markt, telecommunicatie, financiële services en e-business.

Blauw Research bv maakt samen met Blauw Contactcenter bv, Blauw New Media bv en Bureau Lagendijk bv deel uit van de Blauw Group bv, dat is opgericht in 1991 en is aangesloten bij de branchevereniging voor onderzoeksbureaus, VMO. Voor meer informatie bezoek de website van Blauw op www.blauw.com.

Perscontact
Hinke de Koning Communicatie
Telefoonnummer: +31 (0) 187 470 233
E-mail: pers@dekoningcom.nl

Hinke de Koning Communicatie
Postbus 210
3240 AE Middelharnis
Tel. +31 (0) 187 470233
Fax. +31 (0) 187 470230
http://www.dekoningcom.nl