Voormalig Wolters Kluwer-topman Caspar van Kempen benoemd tot voorzitter van Raad van Commissarissen ATOBE B.V.

Haarlem, 18 januari 2001 - Caspar van Kempen (56) is benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van AtoBe met ingang van 1 januari 2001. "Het management is zeer verheugd met de benoeming van Caspar van Kempen," zegt Nick Haasnoot, CEO van AtoBe. "Door zijn bewezen managementkwaliteiten en zijn uitgebreide internationale ervaring met content en e-commerce, is de heer van Kempen de aangewezen persoon om een waardevolle bijdrage te leveren aan de ambitieuze expansiedoelen van AtoBe."

Caspar van Kempen is werkzaam als onafhankelijk consultant voor E-Business en was tot begin vorig jaar actief als CEO bij Wolters Kluwer, de wereldwijde multimedia-uitgeverij die zich richt op de professionele markt. Caspar van Kempen heeft meer dan 25 jaar ervaring met zowel print- als digitale media in Europa en de Verenigde Staten.

Over AtoBe
AtoBe is één van de grootste en snelst groeiende Mobile Application Service Provider (MASP) in Europa. AtoBe, opgericht in 1999 en met financiële steun van Gilde IT Fund, ABN AMRO Corporate Investments en Advent International, telt vele grote namen in haar klantenkring zoals VNU, KLM en Compaq. Met vestigingen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, biedt AtoBe een efficiënt en kosteneffectief platform aan bedrijven die hun informatie via uiteenlopende mobiele operators en onafhankelijke portals beschikbaar willen stellen. Met AtoBe's modulair, schaalbaar draadloos applicatieplatform kunnen bedrijven de koppeling met een veilige hosting-omgeving realiseren. Deze hosting-omgeving biedt vervolgens verbinding met verschillende mobiele operators en het Internet. AtoBe host de draadloze applicaties van haar klanten op haar infrastructuur en verzorgt bedrijfskritische applicatiediensten als geïntegreerde facturering, personalisatie en lokalisatie. Het AtoBe-platform maakt gebruik van co-locaties in verschillende datacenters in Europa via haar partner Level 3, en biedt gegarandeerde beschikbaarheid en veilige toegang tot het Internet met hoge bandbreedte.

Voor meer informatie of het aanvragen van een digitale portretfoto: ATOBE B.V.
Debby Witteveen
Tel.: +31 (0)23 750 21 00
e-mail: debbyw@atobemobile.com