PERSBERICHT

SportActueel.com breidt uit met weblogs

ROTTERDAM SportActueel.com (http://www.sportactueel.com) is drie maanden geleden gestart om een zo compleet mogelijk sportnieuwsoverzicht te bieden. Dit bleek een succes te zijn, gezien de bezoekersaantallen. Om de sportliefhebber nu nog meer te bieden, is SportActueel.com nu ook gestart met sportweblogs. Dankzij deze stap groeit SportActueel.com steeds meer uit als dé sport-portal van de Benelux.

Een weblog is een lijst met persoonlijke links van een bepaald persoon. Een bezoeker van SportActueel.com kan zijn eigen weblogpagina over zijn favoriete sportonderwerp opstarten. Hierdoor ontstaat een mooi overzicht, gemaakt door de gebruikers zelf, van leuke, handige, of onnozele sportsites. Op dit moment zijn nog een gering aantal weblogs actief. Er zijn echter nog zo'n 70 in de maak.

Uit de eerste reacties blijkt dat er grote interesse is in deze sportweblogs. Daarnaast is er ook grote belangstelling om een eigen weblogpagina te maken. De weblogs zijn onder te verdelen in de categorieën sport , sporter, team en sportevenementen en toernooien.

SportActueel.com: http://www.sportactueel.com