PERSBERICHT
UVW-prijs Internet 2001 - prijssite

COBOUW WINT INTERNET-PRIJS 2001

De Internetsite van Cobouw - www.cobouw.nl - het dagblad voor de bouwwereld van Uitgeverij ten Hagen & Stam heeft vandaag tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap in The Grand te Amsterdam de UVW-prijs Internet 2001 ontvangen. Aan de prijs, die werd uitgeloofd door de Groep UVW van het Nederlands Uitgeversverbond, is een geldbedrag van 10.000 gulden verbonden.

Uit de bijna 50 inzendingen koos de jury eerst 5 nominaties : Cobouw (ten Hagen & Stam), Computable (VNU Business Publications), Jurisprudentie On Line (Kluwer Juridische Uitgevers), Management Support (Samsom) en WebWereld (IDG Communications Nederland).

Cobouw verwierf de prijs vanwege de functionaliteit van de website, de toegevoegde waarde ten opzichte van het gedrukte product en het optimaal gebruik van de technische mogelijkheden van het web.
Met het uitloven van de UVW-prijs Internet 2001 wil de Groep UVW benadrukken dat de ledenuitgevers van deze groep al zeer actief zijn op het Internet.
De aanmoedigingsprijs heeft zowel een educatieve als een stimulerende functie.

De jury bestond uit :
Huub van de Pol, directeur Icontact; Lucie Th. Vermij, hoofdredacteur Boekblad; Philippe Wegner, partner Eden design & communication ; Harry de Wit, directeur Regio-i; Leon de Wolff, directeur Leon de Wolff Mediamanagement, voorzitter en Robbert Vrij, secretaris Groep UVW, trad op als secretaris van de jury.