Persbericht:

Worktrans Uitzendbureau neemt gebruikersbehoeftes als uitgangspunt voor haar nieuwe site.

Worktrans Uitzendbureau zet haar eerste serieuze schreden op de digitale snelweg. Vandaag de dag vereist onze dynamische samenleving meer dan allen een "folder"op het internet.

Om de huidige website serieus en toegespitst op de specifieke behoeftes van haar klanten aan te passen, organiseerde Worktrans een brainstorm diner op 17 januari jl. Met als doel om samen met alle eindgebruikers van haar site gebruikersbehoeftes in kaart te brengen. Zo om snel en doelgericht te werk te gaan.

Onder de aanwezigen waren zowel opdrachtgevers, uitzendkrachten en Worktrans kantoorpersoneel. Hierdoor werden alle invalshoeken uitstekend belicht. Uniek is dat door aanwezigheid van technische expertise direct gebruikersbehoeftes werden getoetst. Mogelijkheid of onmogelijkheid komen zo doelgericht aan het licht. Bovendien was het op deze wijze voor iedereen persoonlijk een leerzame ervaring. Het Purmerendse bedrijf SCN Multimedia verzorgde deze technische ondersteuning. Laatst genoemde zal ook nieuwe Worktrans website bouwen.

Alle genodigden komen stuk voor stuk uit de transport en logistieke sector. Het was een uitgelezen moment voor een branchegericht en regionaal ontmoetingspunt, waarbij de onderlinge banden weer wat aan getrokken konden worden. Kortom een uniek manier om krachten en ideeën te bundelen. Eind maart zal het eindresultaat live op het internet te aanschouwen zijn.

Worktrans Uitzendbureau
Purmerweg 13
1441 RA PURMEREND
0299- 66 01 88
0299- 47 48 27

Contactpersoon Wim Jonk