Digitale Gemeente Houten

Houten.com nu ook voor handhelds

vrijdag 19 januari 2001 - Door: Mark Breuker

Naast de normale website van Stichting Digitale Gemeente Houten (SDGH) op www.houten.com is er nu ook een speciale versie beschikbaar voor handheld computers zoals Palm Pilots en PocketPC's. Deze website is in feite een gestripte versie van de normale website en is dusdanig ingericht dat hij eenvoudig off-line te lezen is. De populariteit van handheld computers is de laatste maanden enorm toegenomen. SDGH speelt hierop in zodat mensen bijvoorbeeld 's ochtens het actuele nieuws van de mobiele website op hun handheld kunnen downloaden om vervolgens op hun gemak in de trein te lezen.

Momenteel biedt de mobiele website het actuele nieuws alsmede een overzicht van vacatures en activiteiten in de regio Houten. De mobiele versie van SDGH is te vinden op www.houten.com/mobiel.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001 Deze website is een particulier initiatief van AG Computers en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten). Vragen, opmerkingen, suggesties? info@houten.com