19 januari 2001 < br/>
De nieuwste online verzekeraar is vandaag van start gegaan: Omnipolis.

Omnipolis biedt vanaf de start een compleet pakket aan particuliere verzekeringen en financiële producten, variërend van autoverzekeringen en woonverzekeringen tot en met beleggingsproducten. Zoals het hoort bij een internetverzekeraar kunnen alle producten direct via de internetsite berekend en afgesloten worden.

Het aanbod van Omnipolis wordt continu verder uitgebreid, zo zal Omnipolis in de nabije toekomst ook vermogensbeheer- en aandelenproducten gaan aanbieden.

Het ambitieniveau van Omnipolis ligt hoog. Omnipolis wil dé online verzekeraar van Nederland worden. Om dat doel te bereiken heeft Omnipolis zich verzekerd van het juiste netwerk. De partners van Omnipolis zijn zonder uitzondering topverzekeraars. Onder andere Aegon, Monuta, Elvia en Arag nemen deel in het Omnipolis-concept.

Samen met deze verzekeraars denkt Omnipolis haar doelen te bereiken door het bieden van superieure customer-service en extra diensten. Zo biedt Omnipolis in samenwerking met Dutch Insurance Network al haar relaties een gratis abonnement op het magazine 'Geld en Verzekering'.

Ook het bieden van extra besparingen aan consumenten die gebruik maken van het internet is een kernpunt van de strategie. Dit kan tot uitdrukking komen in extra voordelige premies, maar ook in betere voorwaarden. Zo worden nieuwe personenauto's bij Omnipolis bijvoorbeeld zonder meerprijs twee jaar lang tegen nieuwwaarde verzekerd.

Omnipolis is aangesloten bij het Klachteninstituut Verzekeringen.