Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 19-01-2001 Persbericht district Land van Cuijk

OORBELLEN WEG

Donderdagmiddag werd ingebroken in een woning aan de Gansakker in Katwijk. Na het vernielen van een raam nam de dader twee paar gouden oorbellen weg. Waarde niet bekend. In een woning aan de Koninginnedijk in Grave is op dezelfde dag ingebroken. Van de woning werd een deur geforceerd en de dader nam vervolgens een televisie en een videorecorder weg

VEEL SCHADE AAN VOORPUI BIJ INBRAAK

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Lionstraat in Boxmeer werd een videocamera gestolen ter waarde van bijna f.2.000,--. Nadat de dader eerst geprobeerd heeft om de toegangsdeur te openen, heeft hij vervolgens een ruit ingeslagen om binnen te komen. De inbraak vond rond middernacht plaats.

INBRAKEN IN OEFFELT

Afgelopen nacht is in Oeffelt in huizen ingebroken. In de Willem Alexanderstraat kregen twee woningen ongewenst bezoek, evenals bewoners van een huis aan de Molenstraat. De weggenomen spullen waren onder andere portemonnees, geld, twee mobiele telefoons en een videocamera. Van alle woningen werd een deur geforceerd om binnen te komen.

GOKKAST OPENGEBROKEN

In een restaurant aan de Museumlaan in Overloon is afgelopen nacht ingebroken. De daders vernielden de gokkast en namen daaruit een klein geldbedrag weg. Ook werd een aantal pakjes shag buitgemaakt. Er werd een toegangsdeur vernield.