Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 19-01-2001 Persbericht district Den Bosch

MISHANDELD (s-Hertogenbosch)

Donderdagmiddag is op de Sportlaan in haar woonplaats s-Hertogenbosch een 15-jarig meisje mishandeld door vijf andere meisjes. De benadeelde werd er van beschuldigd op school op andermans tas te hebben gezeten. Toen zij na schooltijd de school verliet werd zij daarom door vijf meisjes aangevallen en mishandeld. Zij hield aan de mishandeling enkele blauwe plekken, een gekneusde hand en hoofdpijn over. De politie onderzoekt de zaak.

WONINGINBRAKEN (Drunen)

Donderdag is er in drie woningen in Drunen, twee aan de Stationsstraat en een in de Leliestraat ingebroken. Aan de Stationsweg bleef het bij een woning bij een poging maar werd wel de schuur opengebroken. Er wordt niets vermist. De dader is vermoedelijk gestoord. Van de andere woning is via het bovenlicht een ander raam geopend. Ook uit deze woning worden geen goederen vermist. Uit de woning aan de Leliestraat zijn wel goederen ontvreemd. Ook hier werd een bovenlicht opengebroken. De dader heeft autosleutels, een kentekenbewijs deel 3, een identiteitsbewijs, een bankpas en een creditcard meegenomen.

BEDRIJFSINBRAAK (s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht werd ontdekt dat er was ingebroken in een bedrijfspand aan de Pieter Langendijksingel in s-Hertogenbosch. Aan de straatzijde van het gebouw was een raam geforceerd. Een kamer is geheel doorzocht. Er worden geen goederen vermist.

BEDRIJFSINBRAAK (s-Hertogenbosch)

Getuigen meldden afgelopen nacht dat er werd ingebroken in een bedrijfspand aan de Rijnstraat. De politie trof geen inbrekers meer aan. Vermoedelijk zijn deze er bij het zien van de agenten vandoor gegaan. Uit diverse kamers bleek computerapparatuur te zijn weggenomen. De computerapparatuur is buiten het pand teruggevonden. Of er nog goederen vermist worden is niet bekend.

ALCOHOL EN VERKEER (s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht is op de Harendonkweg in zijn woonplaats s-Hertogenbosch tegen een 19-jarige automobilist proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. Het alcoholpromillage was zo hoog dat zijn rijbewijs is ongevorderd.

GEWOND NA VAL DOOR GLADHEID (Drunen)

Vanmorgen raakte op de Eindstraat in Drunen een 25-jarige Vlijmense met haar bromscooter gewond. Zij kwam ten gevolge van de gladheid in een slip en vervolgens ten val. Zij is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Waalwijk.

AUTODIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht is vanaf de Sterrendaalders in s-Hertogenbosch een donkerblauwe personenauto van het merk Mazda, type 323 en voorzien van het kenteken PN-84-TR gestolen.

VERLICHTINGSCONTROLE (s-Hertogenbosch)

Vanmorgen tussen 07.00 uur en 08.15 uur is er een verlichtingscontrole gehouden op de Orthenseweg in s-Hertogenbosch. In totaal zijn er 43 fietsers en bromfietsers bekeurd.

AANGIFTE DOORRIJDEN NA AANRIJDING (Vlijmen)

Donderdagmiddag omstreeks 15.45 uur is een 11-jarig meisje uit Vlijmen op de Jan Steenstraat in haar woonplaats aangereden door een personenauto. De auto reed zeer langzaam en raakte het meisje. Zij klaagde over rugpijn en had een kapotte schoen. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de bestuurder, die zonder te stoppen zou zijn doorgereden.