Gemeente Borsele

Cadeau voor soos `s-Gravenpolder

Op 19 januari jl. stapte, onverwacht voor de jongeren en de vrijwilligers van jeugdsoos "Chaperonne" te `s-Gravenpolder, burgemeester Mandos de soos binnen met een grote doos onder zijn arm. Na een beker cola te hebben gedronken, vertelde hij aan de bezoekers en de vrijwilligers dat hij zeer blij was met de positieve inzet van iedereen. De vrijwilligers hebben hard gestudeerd om het diploma "sociale hygiëne" te halen, zodat er alcohol in de soos geschonken kan worden. Maar ook de bezoekers hebben laten zien dat ze verstandig met alcohol kunnen omgaan. "En dit is een compliment waard", aldus Mandos. Maar het bleef niet bij een compliment, want de grote doos was er ook nog...

Eindelijk was het tijd voor de verrassing en overhandigde de burgemeester het cadeau aan de vrijwilligers. "Als blijk van waardering voor de positieve inzet". In het pakket zat een discolicht met speciale effecten voor op de vloer. Helaas kon er niet gelijk van de verlichting worden genoten, omdat er geen lampen in de doos zaten. Maar de volgende soos-avond zal de lamp schitteren, net zoals de blijde gezichten van de vrijwilligers.

Soos "Chaperonne" is om de week geopend voor de jongeren uit het dorp. Op dit moment is er een plaats vrij in het enthousiaste vrijwilligersteam. Als u interesse heeft voor deze vacature, neem dan contact op met het "VrijwilligersHuis" van de gemeente Borsele, telefoonnummer (0113) 311999.