Persbericht

Dikvoormekaar.TV en Marja dienen verzoek tot beslag in bij Stichting Internet Domein Registratie en lokken proefproces uit&

's-Gravenhage, 19 januari 2001

In vervolg op ons persbericht van vorige week Andre van Duin's dikvoormekaar.nl claim krijgt een staartje... (http://www.opennieuwsbank.nl/inp/2001/01/15/Q054.htm) graag uw aandacht voor het volgende:

Daar de heer A. van Duin tot 3 maal toe te kennen heeft gegeven vast te houden aan de domeinnaam dikvoormekaar.NL dit ondanks de diverse verzoeken, bemiddelingspogingen én vele sympathisanten uit de internet community -hebben dikvoormekaar.TV en Marja Visser dan ook noodgedwongen de procedure (www.nic.nl/consbelsag.html) aanhangig gemaakt bij de Stichting Internet Domein Registratie teneinde de domeinnaam dikvoormekaar.nl terug te krijgen.

Dit daar vaste regelgeving hierover nog niet bestaat én een onafhankelijke domeinrechtbank binnen Nederland helaas ontbreekt. Zij hopen dan ook voor eens en voor altijd duidelijkheid te scheppen in deze situatie en rekenen op uw begrip en steun in deze zaak, welke wij met het volste vertrouwen tegemoet zien.

U kunt de verdere gang van zaken (live) volgen via: www.dikvoormekaar.tv of onze studio www.prinsegracht13.XS4ALL.nl

Daarnaast opent dikvoormekaar.TV in februari: het complete dossier: oud Unesco ambassadeur M. Mourik vs Zorreguieta op voornoemde website, compleet met ons bekende discussieforum en nieuwe chatboxen.

Contactpersoon voor de redactie (