Gemeente Breda

Feestelijk startsein "Hart voor je Buurt"

Op vrijdag 19 januari geven wethouders Marja Heerkens (Sociale Zaken) en André Adank (Grotestedenbeleid) het startsein voor de nieuwe campagne Hart voor je Buurt. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Stadskantoor installeren de wethouders het comité Hart voor je buurt. Daarnaast krijgen de eerste drie bewonersinitiatieven van multiculturele groeperingen een cheque ter waarde van 3.000,-. Deze groepen zullen zich tijdens de bijeenkomst op bijzondere wijze presenteren.

De nieuwe campagne is een samenvoeging van twee projecten: Hart voor de buurt van Vertizontaal en Kleinschalige initiatieven in het kader van het Grotestedenbeleid van de gemeente. De projecten dienden hetzelfde doel, namelijk het verbeteren van de leefbaarheid in de Bredase wijken en buurten. Want samen sta je nu eenmaal sterker.

Folders met daarin de spelregels van Hart voor je buurt zijn vanaf 19 januari verkrijgbaar bij de balie Voorlichting in het Stadskantoor, in de deelstadskantoren, de buurthuizen en de filialen van de bibliotheek.

Breda, 12 januari 2001