Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-01-2001

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 11.00 uur
Controle

VEENENDAAL Agenten hebben gistermiddag toezicht gehouden in het centrum van Veenendaal. In totaal zijn negen processen-verbaal uitgeschreven voor fout parkeren en vier verbalen voor het negeren van de geslotenverklaring in de Hoofdstraat.

Overval

VEENENDAAL Een 57-jarige inwoonster van Veenedaal is gisteravond rond half negen in haar woonplaats overvallen. De vrouw liep op de Molenstraat toen zij met een mes bedreigd werd door drie nog onbekende jongens. Nadat de vrouw haar tas had afgegeven, renden de jongens weg in de richting van het park. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Alcohol

WIJK BIJ DUURSTEDE Agenten zagen vannacht rond half vier een auto met gedoofde lichten op de Singel rijden. Bij het aanspreken van de bestuurder roken de agenten een sterke alcohollucht. Bij de ademanalyse op het politiebureau bleek de 26-jarige bestuurder uit Amerongen een alcoholpromillage van 1,4 in zijn bloed te hebben. Met een proces-verbaal en een rijverbod van 6 uur kon de automobilist het politiebureau weer verlaten.