Alle begin is makkelijk met BeginnersWeb

Datum: januari 2001

PERSBERICHT
januari 2001
(Vrij publiceerbaar onder vermelding www.beginnersweb.nl)

Digitaal gaan we allemaal!
Alle begin is makkelijk met BeginnersWeb

Met BeginnersWeb is er eindelijk een goede hulpwebsite voor de startende computergebruiker. Vitale senioren ontdekken via BeginnersWeb dat ook zij veel plezier en gemak aan het internet kunnen beleven. Thuis en op school kunnen jonge mensen BeginnersWeb gebruiken om 'zappend' de gewenste informatie te vinden. BeginnersWeb staat niet voor niets als startpagina in computerlokalen van de scholen. Met BeginnersWeb kan iedereen snel aan de slag. Een brede doelgroep blijkt veel steun te ondervinden aan deze dynamische website die op eenvoudige wijze het computergebruik en de entree op het internet mogelijk maakt.


- Gratis helpdesk voor leden

- Forum: een ontmoetingsplaats om elkaar te informeren en te helpen
- Favorieten: directe verwijzingen naar nuttige en interessante websites
- Cursussen: korte wegwijzers met een zelflerende didactiek
- Actueel: vrijwel elke dag bijgewerkt door de medewerkers van BeginnersWeb
- Onberispelijke etiquette: prettig voor jong en oud
E-mailen, chatten en zoeken wordt op BeginnersWeb aangeleerd door middel van een leren door doen. Op deze wijze kan jong en oud zich de vaardigheden eigen maken zonder zich eerst door dikke handleidingen heen te worstelen. Leren met BeginnersWeb is aangenaam en effectief! Niet alleen beginners, maar ook gevorderden hebben behoefte om vragen met elkaar te bespreken en elkaar te helpen. In het ontmoetingsforum kunnen bezoekers van BeginnersWeb vragen stellen en gegevens uitwisselen. In het ontmoetingsforum is reeds sprake van een zeker clubgevoel. Lotgenoten komen er terug om nieuwe vragen te stellen, maar ook om eigen ervaringen en oplossingen te bespreken. Het is een ideaal gratis medium om met elkaar te communiceren. In de praktijk is gebleken dat velen tegen dezelfde problemen oplopen. Op BeginnersWeb worden de problemen met elkaar opgelost!

De website voor beginners heeft in zeer korte tijd een wezenlijk segment van de markt veroverd. BeginnersWeb is niet alleen een druk bezochte website geworden, maar kent ook een groeiend aantal leden, dat gratis gebruik mag maken van de helpdesk. BeginnersWeb blijkt de digitale ontmoetingsplaats voor de startende computergebruikers en ontdekkers van het internet. BeginnersWeb biedt duidelijk kwalitatieve informatie en korte cursussen met een didactiek van zelfstandig leren door doen, terwijl BeginnersWeb een onberispelijke etiquette in acht neemt. Vandaar dat deze website veel sympathie onder een breed publiek heeft verworven. In de schrijvende pers (o.a. Computer Totaal, Vives en Computer Idee) zijn reeds lovende recensies verschenen.

Een gouden tip voor startende computergebruikers!
www.beginnersweb.nl

Correspondentieadres:

KDS Computer Services
Vijverlaan 259
2923 TC Krimpen aan den IJssel
Email: info@beginnersweb.nl

Telefoon: 0180522124