Exclusieve Luistersessie en Live Chat met Jennifer Lopez op MSN Live!

In het kader van de lancering van het nieuwe Jennifer Lopez-album J.Lo organiseert MSN.nl in nauwe samenwerking met Sony Music op maandag 22 januari, een dag voor de officiële release van J.Lo, om 21.00 uur een exclusieve chatsessie met de populaire zangeres en actrice. Tijdens de chat, die te bereiken is op www.msn.nl/msnlive_jlo.asp, zal op de achtergrond J.Lo volledig worden afgespeeld. Het album is tevens te beluisteren tijdens de speciale luistersessies op 22 januari om 18.00 uur en 's nachts om 01:00 uur. Nu al kun je op deze webpagina de volledige videoclip van haar nieuwe superhit Love Don't Cost A Thing bekijken. Dit unieke event wordt intensief ondersteund door een offline en online promotiecampagne.

Zowel de chat als de luistersessie vinden dus één dag voor albumrelease plaats, maar nu al kunnen fans met een e-mail naar AskJenniferLopez@hotmail.com vragen voor de chatsessie indienen. Op 22 januari zal de chatbox-host een selectie van de ingediende vragen aan het idool stellen. De chat zal simultaan worden vertaald naar het Nederlands, zodat ook de jonge internetters in staat zijn de chat te volgen.

MSN Live! biedt de mogelijkheid om met behulp van Windows Mediaplayer 7 (de nieuwste technologie voor video- en audiostreaming) op een unieke manier in contact te komen met bekende Nederlanders, Nederlandse bands en óok met wereldsterren, zoals Jennifer Lopez.

www.msn.nl & www.sonymusic.nl/jlo

Over Sony Music Entertainment
Sony Music Entertainment, onderdeel van Sony Music International, heeft haar hoofdkantoor in Londen en opereert in 21 landen in Europa. In Nederland heeft Sony Music haar vestiging in Hilversum. In totaal werken meer dan 2.500 mensen bij Sony Music. Daarnaast heeft Sony Music in Europa cd-productiefaciliteit in Oostenrijk en zelfstandige distributiemaatschappijen in 14 Europese landen. De maatschappij heeft de afgelopen jaren vele successen geboekt met een grote diversiteit aan artiesten uit de hele wereld zoals Michael Bolton, Mariah Carey, Celine Dion, Neil Diamond, Bob Dylan, Gloria Estefan, the Fugees, the Gipsy Kings, Julio Iglesias, Michael Jackson, Jamiroquai, Patricia Kaas, Jennifer Lopez, the Manic Street Preachers, Ricky Martin, Oasis, Pascal Obispo, Sade, Bruce Springsteen en Acda en De Munnik. Voor meer informatie zie: www.sonymusic.nl.

Over MSN en MSN.NL
MSN.NL is een geïntegreerd netwerk van informatie en diensten dat consumenten helpt om meer uit het web te halen, overal, altijd en met elk apparaat. MSN is de populairste bestemming op het Internet, met wereldwijd maandelijks 201 miljoen unieke bezoekers. Het is beschikbaar in 33 gebieden en in 17 talen, waarmee MSN een breder bereik heeft dan enig andere portal op het web. MSN.NL trekt maandelijks 2,25 miljoen unieke bezoekers. MSN.NL biedt uitgebreide en gemakkelijk te gebruiken voorzieningen voor het alledaags gebruik van het web, zowel voor beginnende als voor geavanceerde gebruikers. Tot de kosteloze diensten van MSN.NL behoren MSN Hotmail, 's werelds grootste e-mailsysteem; MSN Zoeken, de veelgebruikte zoekmachine, en de populaire instant messaging-dienst MSN Messenger Service. MSN Nederland is te vinden op www.msn.nl.