Vakantie4u.nl: volwaardig reisbureau op Internet

Op 10 januari 2001 heeft vakantie4u.nl een geheel vernieuwde site gelanceerd, die de bezoeker nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. Net zoals bij een traditioneel reisbureau kan Vakantie4u.nl nu met hun nieuwe zoektechnieken de bezoeker van een passend advies voorzien.

Online reisadvies
Wanneer een bezoeker de site bezoekt kan hij aan de online reisadviseuse zijn voorkeuren, zoals bestemming, prijs en vervoer doorgeven. Deze gaat dan op zoek naar de reis die het beste bij al de wensen van de bezoeker past. Mocht er geen exacte treffer met alle genoemde criteria worden gevonden, dan geeft de site aan welke vakantie het dichtst in de buurt komt. Net zoals bij een gewoon reisbureau draagt de online reisadviseuse alternatieven aan en probeert de klant zo goed mogelijk te informeren. Door deze nieuwe ontwikkelingen wordt het verschil tussen vakantie4u.nl en een traditioneel reisbureau steeds kleiner.

Stijgend aantal boekingen
Vakantie4u.nl kreeg dagelijks ongeveer 2500 bezoekers, maar sinds de vernieuwde site in werking is getreden, stijgt het aantal bezoekers met de dag. Gert Jan Munneke, algemeen directeur van vakantie4u.nl B.V. zegt hierover: "Het is fantastisch om te zien dat deze ontwikkeling, waar we maanden mee bezig zijn geweest, ook daadwerkelijk aanslaat. Voorheen zagen we bezoekers van onze site vertrekken, omdat ze geen geschikte vakantie konden vinden. Nu we de bezoekers meerdere alternatieven kunnen bieden en van advies kunnen voorzien, merken we ook dat het aantal boekingen stijgen." De bezoekers zijn dus tevreden met de nieuwe mogelijkheden van de site en dat resulteert in een hoger aantal boekingen.


--

Noot voor de redactie/