TT Circuit Assen, 22 januari 2001

Persbericht

TT Circuit Assen naar beurs AutoMotorsport

Het TT Circuit Assen is en blijft volop in beweging. Na het voltooien van de nieuwe accommodatie, een succesvol motor- en autosportseizoen 2000, het winnen van de World Superbike Organisers Award en het verwerven van de status als trouwlocatie, heeft het TT Circuit Assen voor het seizoen 2001 weer een uiterst attractieve en gevarieerde evenementenkalender samengesteld.

De traditioneel tijdens het laatste weekeinde van januari gehouden beurs AutoMotorsport in de Prins Bernardhoeve in Zuidlaren vormt voor het TT Circuit Assen steevast de opening van het nieuwe seizoen. Daar wordt het nieuwe programma met 26 evenementen aan het publiek voorgesteld en wordt tevens de Pole Position Pas voor de trouwe bezoekers van het TT Circuit Assen geïntroduceerd. Op stand 312 in de Prins Bernardhoeve kunnen geïnteresseerde auto- en motorsportliefhebbers van vrijdag 26 t/m zondag 28 januari, GRATIS het 52 full color pagina s dikke A4 TT Circuit Assen Jaarprogrammaboek afhalen.

Méér dan 135 piek korting met de Pole Position Pas

Maar het TT Circuit Assen biedt méér. De Pole Position Pas is een nieuw concept waarbij de bezoekers centraal staan. Met de Pole Position Pas profiteren de bezoekers van een breed scala aan kortingsbonnen, en dat niet alleen voor de evenementen op het TT Circuit Assen.

Voor f 40,- ontvangen de Pole Position Pas-bestellers een fraai welkomstgeschenk, 3x per jaar de Nieuwsbulletin van het TT Circuit Assen, met acties, aandacht voor evenementen, motoren en auto s en méér dan 135 piek korting op de toegangsprijzen van wedstrijden en festivals op het TT Circuit Assen, de beurs Vier Machtige Motordagen in Utrecht en de motortentoonstelling 75 Jaar Dutch TT - Brullende Motoren Bruisend Bier, een knaak korting op een rondleiding op het TT Circuit Assen, een voorkeursbehandeling bij inschrijving voor de Landelijke Motordag (30 april), een gereserveerde plaats op de Hoofdtribune tijdens de gratis toegankelijke Rizla+ Racing Day (12 aug.) en aanzienlijke kortingen op een overtocht per motor- of auto naar Engeland.

En wie zich vóór 1 mei 2001 aanmeldt, maakt ook nog eens kans om winnaar te worden van een van de VIP-arrangementen voor 2 personen tijdens de 71e Rizla+ Dutch TT (twv f 2.000,-) of het WK Superbike (twv f 1.250,-) of een door de 500cc wereldkampioen gesigneerde ARAI Kenny Roberts Replica (twv f 1.685,-).