CDA

Afdeling Vriezenveen wint ledenwerfactie 2000 in 2000 met 93 nieuwe leden

De afdeling Vriezenveen is de overduidelijke winnaar van de ledenwerfactie 2000 in 2000 geworden. Zij heeft 93 leden geworven.

De afdeling Amsterdam is met 46 nieuwe leden op de tweede plaats geëindigd. De afdeling Zwolle is met 37 nieuwe leden derde geworden.

In totaal heeft de ledenwerfactie 2087 nieuwe leden opgeleverd.

Helmer Koetje: er is jarenlang consequent aandacht besteed aan ledenzorg De sinds januari nieuwe burgemeester van Vriezenveen, het oud-Tweede Kamerlid Helmer Koetje, wilde graag een reactie geven op het succes van de afdeling Vriezenveen.

"Ik prijs me gelukkig dat het CDA in Vriezenveen door jarenlang consequent aandacht te besteden aan ledenzorg en het betrekken van de leden bij de plaatselijke politiek zoveel succes heeft, dat de afdeling de snelst groeiende in het land is", aldus Koetje.

Marnix Van Rij: "Ik wil alle afdelingen bedanken voor hun keiharde inzet" Partijvoorzitter Marnix van Rij: "Ik wil allereerst Vriezenveen van harte feliciteren met hun mooie resultaat. Verder wil ik alle andere afdelingen bedanken voor hun keiharde inzet om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor onze partij."

"Het resultaat van alle inspanningen mag er zijn, ruim 2000 nieuwe leden. In een tijd dat het CDA hard bezig is met vernieuwende zaken is dit een mooi begin. Laten we er met zijn allen ook dit jaar weer tegenaan gaan", aldus Van Rij.