Gemeente Berkel en Rodenrijs

Vrijwilliger van de maand februari: Sport

In het kader van het internationale Jaar van de Vrijwilligers houdt de gemeente Berkel en Rodenrijs maandelijks een verkiezing voor de Vrijwilliger van de Maand. In de maand februari zal deze vrijwilliger gezocht worden op het terrein van de sport. Elke sportclub of - vereniging, maar ook iedere individuele inwoner van Berkel en Rodenrijs heeft de mogelijkheid een ´sportief´ iemand voor te dragen als Vrijwilliger van de Maand.

De voorwaarden voor een voordracht zijn:


1. de vrijwilliger is een inwoner van de gemeente Berkel en Rodenrijs;
2. de vrijwilliger heeft zich minimaal 1 jaar ingezet voor het betreffende vrijwilligerswerk;

3. de vrijwilliger zet zich in voor het vrijwilligerswerk in Berkel en Rodenrijs.

De uiterste inzendtermijn voor de vrijwilliger in de categorie ´Sport´ is donderdag 1 februari 2001. Kent u iemand die u in aanmerking wilt laten komen voor de verkiezing van de Vrijwilliger van de Maand: ´Sport´, dan kunt u deze week nog een formulier inleveren aan de balie van het gemeentehuis. Daar zijn tevens formulieren verkrijgbaar. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw S. Oosterman, telefoon (010) 514 0876 en mevrouw E. Bauhuis (010) 514 0759 van de afdeling Welzijn van de gemeente.

In de maand maart kunnen vrijwilligers in de categorie ´Onderwijs en Vormingswerk´ voorgedragen worden. De uiterste inzenddatum voor deze categorie is 22 februari a.s.