Gemeente Rheden

Velp voortaan een rayon

Struiken snoeien? Kapotte tegels vervangen? Voor dit soort klusjes kunt u terecht bij uw rayonbeheerder. Zij zorgen voor het onderhoud van groenvoorzieningen en bestratingen. Per 1 januari 2001 zijn de rayons Velp-Noord en Velp-Zuid samengevoegd. Dat is een gevolg van de ingrijpende bezuiniging die de gemeente vorig jaar heeft doorgevoerd. Tegelijkertijd krijgt het rayon Dieren-Noord een nieuwe rayonbeheerder.

De vier overblijvende rayons met hun rayonbeheerders zijn:

Rayon 1: Laag Soeren, Spankeren en Dieren ten noorden van de Tellegenlaan en ten oosten van de Wilhelminaweg en de Harderwijkerweg Rayonbeheerder: A.H. Peters, tel. (0313) 41 67 70.

Rayon 2: Ellecom en Dieren ten zuiden van de Tellegenlaan en ten westen van de Wilhelminaweg en de Harderwijkerweg Rayonbeheerder: A. Beumer, tel. 0313) 45 07 69.

Rayon 3: Rheden en De Steeg
Rayonbeheerder: R. Jansen, tel. (026) 49 53 381.

Rayon 4: Velp
Rayonbeheerder: J. van den Brink, tel. (026) 36 48 012.

De rayonbeheerders zijn op maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 9.30 uur. Buiten die tijden kunt u uw boodschap inspreken; u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Binnenkort zijn ook de nieuwe 'visitekaartjes' van de rayonbeheerders klaar. Handig om naast de telefoon te hangen zodat u altijd weet bij wie u wezen moet. Ze zijn momenteel in herdruk. Als ze klaar zijn, zullen we daar in de Rhedenaar aandacht aan besteden.