Tower Technology start sales-activiteiten in Nederland

Amsterdam, 23 januari 2001 - Tower Technology, wereldwijd leider in oplossingen op het gebied van Transaction-Content Processing, is met ingang van januari dit jaar ook vertegenwoordigd op de Nederlandse markt. Vanuit Amsterdam zal Henri Mare als Sales Manager Nederland de Tower-oplossingen gaan vermarkten.

Tower Technology is een van de grootste wereldwijde leveranciers van infrastructurele software voor ondersteuning van e-business en customer self-service. Het bedrijf, opgericht in 1987 in Australië richt zich met haar producten en diensten vooral op financiële instellingen en de overheid. Met de oplossingen van Tower kunnen bedrijven belangrijke bedrijfsprocessen stroomlijnen. Het gaat hierbij om omvangrijke, intensieve processen zoals, het openen van rekeningen, case management en claim management.

Consumenten verwachten transacties met de snelheid van het internet. Call centres versnellen de reactie van de klantenservice enorm en werken kostenbesparend, maar betekenen op zijn best een halve oplossing. Een e-business strategie bestaat uit een naadloze combinatie van persoonlijke service, callcenter management en customer self service over het internet om diverse soorten klanten tevreden te stellen, aldus Steve Naylor, VP Marketing EMEA van Tower Technology. De basisregels betreffende klantinteractie blijven echter hetzelfde. Zo is nog steeds de noodzaak om zich door middel van het bijhouden van complete en accurate dossiers te beschermen tegen rechtszaken. Wij behandelen elektronische en papieren datastromen als één geïntegreerd business proces. Transaction Content Management betekent het vastleggen van op het internet uitgevoerde transacties. Wij verwachten dat op zeer korte termijn elektronische documenten dezelfde gerechtelijke status krijgen als papieren documenten. Dit heeft tot gevolg dat elektronische documenten zodanig moeten worden opgeslagen dat ze accuraat en in hun geheel kunnen worden gereproduceerd. Tower Technology heeft daarvoor de toepassingen.

Over Tower Technology
Tower Technology is leverancier van oplossingen op het gebied van Transaction-Content Processing. Tower specialiseert zich daarbij op het ontwikkelen en inzetten van infrastructurele software voor het vastleggen, valideren en verwerken van e-business transacties. Tower's expertise op het gebied van e-business maakt het bedrijven mogelijk om nieuwe en bestaande bedrijfskritische applicaties efficiënter in te zetten via het Web. De integratie van backoffice processen en al aanwezige gegevens met het Web leidt tot hogere inkomsten, kortere transactietijden en lagere kosten. Tower Technology bedient klanten over de gehele wereld en is gekend voor het afleveren van projecten binnen de afgesproken tijd en budget. Hoofdvestigingen bevinden zich in Noord-Amerika, Europa en Australië. Meer informatie: www.towertech.com.

Voor meer informatie
Tower Technology
Suzanne Marwood
020-3012265
suzannem@towertechnology.co.uk

Whizpr
Ward van Beek
0317-410 483
ward@whizpr.nl