- PERSBERICHT -

Hoofddorp, 23 januari 2001

Ariba benoemt Roy Shaya als Partner Directory Handels Benelux en Nordics

Ariba, marktleider op het gebied van business-to-business eCommerce platforms, heeft per 1 december Roy Shaya (31) aangesteld als 'Partner Director Benelux en Nordics'. Shaya wordt hiermee verantwoordelijk voor het opzetten en verder uitbouwen van Ariba's partner- en alliantiestrategie in de genoemde landen.

Voor zijn indiensttreding bij Ariba, was Roy Shaya werkzaam als Business Development Manager Azië bij MindPort en daarvoor als Strategic Account Manager bij Manugistics UK, een software leverancier op het gebied van supply chain management.

Op meerdere fronten werd Roy Shaya aangetrokken door Ariba. * Niet alleen de dynamiek in de markt waarin Ariba opereert sprak mij bijzonder aan, maar vooral haar exponentiële marktgroei van 500% in het afgelopen jaar gekoppeld aan de zeer ambitieuze doelstellingen voor het komende jaar, waren voor mij bronnen van inspiratie. Mijn verwachting ten aanzien van de groei van eProcurement is uiterst positief. We staan met zijn allen aan het begin van een volgende fase in de IT revolutie, waarin de lang gekoesterde droom van fijnmazige en wereldomvattende trade en e-business netwerken zonder belemmeringen en obstakels zich gaat verwezenlijken. Ariba opereert in 'the cutting edge' van de technologie die dat uiteindelijk moet gaan verwezenlijken. Met mijn achtergrond in de internationale business development met alliantiepartners en channel-organisaties, wil ik een substantiële bijdrage leveren aan het succes van Ariba en tegelijkertijd aan het succes van al onze partners*, aldus Roy Shaya.

Over Ariba
Ariba is de wereldwijde marktleider in B2B eCommerce oplossingen. Het Ariba B2B Commerce platform is een open end-to-end infrastructuur van interoperationele software oplossingen en Web-based commerce diensten. Dit platform stelt bedrijven in staat om efficiënt online handel te voeren en bevordert de integratie en samenwerking tussen B2B marktplaatsen, kopers, leveranciers en service providers. Het wereldwijde bereik en de functionaliteiten van het Ariba B2B Commerce platform creëren, met behulp van internet, schaalvoordelen en efficiency op processen voor toonaangevende bedrijven over de hele wereld, inclusief meer dan 20 bedrijven uit de Fortune 100. Ariba kan in Nederland worden bereikt op telefoonnummer: +31 (0)23 568 4720.


- EINDE BERICHT -