Cable & Wireless tekent resellerovereenkomst voor Lucents VitalSuite Amsterdam, 23 januari 2001 - Cable & Wireless Network Integration Benelux tekent een resellerovereenkomst met de VitalSoft divisie van Lucent Technologies Worldwide Services. De producten uit de VitalSuite productlijn zullen een belangrijke positie gaan innemen binnen de totaaloplossing ?Performance Management? die Cable & Wireless Netwerk Integratie aanbiedt aan zowel Enterprises als ISP?s en ASP?s.

?We zien een groeiende aandacht voor Service Level Management oplossingen die de kwaliteit van belangrijke applicaties in beeld kunnen brengen zoals die end-to-end door gebruikers ervaren wordt?, aldus Jan van Berne, Directeur van Cable & Wireless Netwerk Integratie Benelux. ?De sterke positie van Lucent Technologies VitalSoft in deze markt en het innovatieve concept van hun oplossing, waren voor ons de twee belangrijkste redenen om te kiezen voor deze productlijn.?

?Met name de kennis van data-infrastructuren en Service Level Management toepassingen in combinatie met de data-transportdiensten van Cable & Wireless, waren voor Lucent de voornaamste redenen om hen als reseller voor VitalSuite aan te stellen. Cable & Wireless biedt hiermee de juiste toegevoegde waarde om met VitalSuite end-to-end performance en Service Level Management oplossingen aan te bieden?, aldus Roger Veldpaus, Business Development Manager van Lucent Technologies VitalSoft Benelux.

De VitalSuite productlijn bestaat uit de volgende vier componenten: VitalNet, VitalAgent, VitalAnalysis en VitalHelp. Zowel op het niveau van het netwerk als de applicatie, richt VitalSuite zich op de volgende gebieden: Reporting, Capaciteitsplanning, Service Level Management en Troubleshooting. Over Cable & Wireless

Cable & Wireless is een internationale onderneming op het gebied van telecommunicatie die ruim 14 miljard USD omzet boekte (in het boekjaar tot 31 maart 2000). Het bedrijf biedt klanten in 70 landen een breed assortiment telecommunicatie-oplossingen aan. Cable & Wireless richt zich voor z?n toekomstige groei op IP- en data-oplossingen voor het bedrijfsleven. Om deze strategie te ondersteunen, ontwikkelt Cable & Wireless geavanceerde IP-netwerken en diensten met toegevoegde waarde in de Verenigde Staten, Europa en het Verre Oosten. Dankzij haar wereldwijde IP-infrastructuur en een sterke positie op belangrijke markten, bevindt Cable & Wireless zich in een unieke positie wat betreft wereldwijde dekking en zakelijke dienstverlening.

Bezoek www.cw.com voor meer informatie over Cable & Wireless.

Cable & Wireless en Globe Device zijn gedeponeerde handelsmerken van Cable and

Wireless plc.

Over Lucent Technologies

Lucent Technologies ontwerpt, bouwt en levert systemen, software, micro-elektronica en diensten voor nieuwe generatie netwerken. Klanten zijn service providers en overige telecommunicatie bedrijven. Met de steun van Research & Development door Bell Labs richt Lucent zich op groeimarkten. Toonaangevende ontwikkelde producten zijn: breedbandige en mobiele infrastructuren voor Internet, communicatiesoftware, semi-conductors voor communicatietoepassingen en opto-elektronica, op het Web gebaseerde oplossingen voor bedrijfs- en openbare netwerken, en netwerkontwerp en -advies. Meer informatie over Lucent Technologies is te vinden op www.lucent.com.

Meer informatie:

Brodeur Worldwide Cable & Wireless

Andrea de Graaf Jean-Philippe Schepens (Marketing Dir. Benelux)

(020) 346 20 00 00 32 (0) 9 244 11 11

adegraaf@nl.brodeur.com info.benelux@cw.com