AND

Toekomstplan AND

dinsdag 23 Januari, 2001

Zoals aangegeven in het persbericht van 27 december 2000 heeft de directie van AND International Publishers nv zich beraden op haar toekomstige positie, nu het negatieve marktsentiment voor IT- en specifiek internet-gerelateerde diensten het vinden van partners in het gewenste tijdsbestek bemoeilijkt. Daarbij heeft de onderneming opgemerkt dat het maken van nieuwe keuzes niet wordt uitgesloten.

Gesprekken over nieuwe financieringsarrangementen zijn noodzakelijk. Ook in dat opzicht is het marktsentiment voor IT- en Internet gerelateerde ondernemingen niet gunstig. AND hecht eraan te benadrukken dat zij vertrouwen heeft in een goede afwikkeling van de reeds eerder aangekondigde desinvestering van Biblion per midden februari 2001.

Daarnaast heeft AND besloten een traject te onderzoeken dat zou kunnen leiden tot verkoop van de onderneming als geheel dan wel van ieder van haar activiteiten afzonderlijk. Nu de terzake in gang gezette processen nog in volle gang zijn, kan verder geen additionele informatie worden verstrekt. De onderneming streeft ernaar begin februari nadere mededelingen te doen, waarna een buitengewone vergadering van aandeelhouders alsmede een vergadering voor obligatiehouders zal worden belegd.

Contact details:
AND International Publishers nv
Els Versluis
Sr VP Communications
T 010 885 1790