Soest, 23 januari 2001
AAN DE PERS

Voorjaar - zomer - herfst 2001

FLYMO kiest voor comfort

FLYMO kiest voor tuinier plezier

Voor het voorjaar en zomer van 2001 zijn er geen verrassende noviteiten te vinden binnen het tuinmachine-assortiment van Flymo. Deze fabrikant van eersteklas tuinmachines verkiest het dit jaar om bestaande producten waar mogelijk te verbeteren en binnen ieder assortiment aanvullingen te doen om zo het praktische comfort te verhogen. Om dit comfort aan tuiniers en tuiniersters visueel te maken heeft Flymo bij een tweetal noviteiten gratis accessoires toegevoegd: een earradio van Philips en een verlengsnoer van Flymo.

Met earradio van Philips

Nieuwsberichten luisteren en werken in de tuin samen, zonder dat de buren ongevraagd moeten meegenieten. Gaat dat samen? Wel dankzij de nieuwe actie van Flymo. Dit jaar wordt bij de nieuwe « Multi-Trim 250D » een gratis een earradio van Philips geleverd.

De Flymo Multi-Trim 250D is een krachtige grastrimmer die je in een handomdraai kunt veranderen van trimmer in graskantsnijder door de snijkop te draaien. Dit maakt de trimmer ideaal voor die gedeelten in de tuin die moeilijk bereikbaar zijn. Dit nieuwe apparaat is voorzien van een uniek dubbeldraads snijsysteem (gepatenteerd) met een automatisch draaddoorvoersysteem. Een belangrijk aspect, want hierdoor worden de gazonranden nog sneller geknipt. De adviesprijs bedraagt Fl. 149,00 inclusief BTW en exclusief verwijderingsbijdrage.

De technische details van de Multi-Trim 250D: een maaibreedte van 25 centimeter, een vermogen van 450W en een gewicht van 2,8 kilo. De Multi-Trim 250D kan middels een telescoopverlenging 13 centimeter langer worden gemaakt, zodat elk zijn eigen meest comfortabele houding kan kiezen.

Verder maaien dankzij langere kabel

De Flymo « Micro Lite » is de lichtste elektrische luchtkussenmaaier, vooral bedoeld om kleinere gazons snel en simpel te maaien. Deze maaier is in alle opzichten afgestemd op de wensen van tuiniersters. Als gratis accessoire levert Flymo dit jaar bij de Micro Lite een veilig verlengsnoer. Om deze maaier voort te bewegen is niet veel lichaamskracht nodig, overigens ook niet om te tillen, want van alle elektrische zweefmaaiers is hij beslist de lichtste. De compacte vorm maakt dat hij makkelijk te vervoeren en op te bergen is. Zijn kracht ontleent hij aan zijn 1100 Watt motor. De Micro Lite heeft een maaibreedte van 28 centimeter, is eenvoudig te bedienen en snel te reinigen. Hij is verkrijgbaar met een extra set hypermoderne, sterke kunststof snijmessen, genoeg voor in ieder geval twee seizoenen. De adviesprijs bedraagt
Fl. 199,00 inclusief BTW en exclusief verwijderingsbijdrage.

Verkrijgbaar
De « Multi-Trim 250D » en de « Micro Lite » worden geleverd met 1 jaar garantie en zijn verkrijgbaar in gespecialiseerde tuincentra zoals Europa-tuin, Intra-tuin, de tuinafdelingen van doe-het-zelfzaken als Praxis, Gamma en Formido, de Kijkshop aangevuld met nog zo'n 550 individuele vakwinkeliers verspreid over geheel Nederland.

Consumenten kunnen ook de website van Flymo bezoeken www.flymo.com of bellen voor verkoopadressen: 0172 468254.

NOOT AAN DE REDACTIE /