EMC breidt het succesvolle 'EMC Proven'-programma verder uit

CLARiiON-productlijn in programma opgenomen, meer mogelijkheden voor participatie

Nieuwegein, 23 januari 2001 - EMC breidt het succesvolle EMC Proven E-Infostructure-programma uit met de EMC CLARiiON-opslagsystemen en software. Dit betekent dat alle EMC-klanten die voor hun zakelijke activiteiten dagelijks op hun E-Infostructure vertrouwen nu aan het EMC Proven-programma kunnen deelnemen.

Het EMC Proven-programma is bestemd voor bedrijven die geïnvesteerd hebben in 'best practices' voor bedrijfsbrede opslag en informatieinfrastructuur en zich kenmerken door een zeer hoog niveau van performance, beschikbaarheid van informatie, schaalbaarheid en klanttevredenheid.

EMC CLARiiON-klanten kunnen per direct deelnemen aan het EMC Proven-programma. Aan de huidige niveaus met betrekking tot de EMC Symmetrix- opslagsystemen, -software en -diensten zijn daartoe twee nieuwe niveaus toegevoegd. Als gevolg daarvan ondersteunt het programma nu het gehele aanbod van EMC.

Paxson Communications Corporation, eigenaar en exploitant van de grootste groep televisiezenders in de Verenigde Staten, alsmede van PAX TV, een nationaal entertainment-netwerk voor het gezin, heeft onlangs twee CLARiiON FC 4700-systemen aangeschaft, samen met MirrorView- en SnapView-software. Scott Saunders, Director of Systems Technology van Paxson: "In de complexe, dynamische, 24x7 wereld van de televisie, is een informatieinfrastructuur met optimale betrouwbaarheid, beschikbaarheid en performance essentieel. Het EMC Proven-programma geeft ons de mogelijkheid om het management, de adverteerders en de investeerders te garanderen dat bedrijfskritische informatie beschikbaar is en beschermd wordt door een robuuste, op CLARiiON gebaseerde E-Infostructure. En daar komt nog de kwaliteitsservice van EMC bij."

"EMC heeft het EMC Proven-programma in het najaar van 1999 aangekondigd om een duidelijke standaard te kunnen aangeven voor de zeer hoge prestaties die EMC-technologie levert bij klanten en hun tevredenheid daarmee. Deze standaard is tot nu toe bij meer dan 200 klanten bereikt," zegt Mike Ruffolo, Executive Vice President of Global Sales, Services and Marketing van EMC. "Deze uitbreiding van het EMC Proven Program toont aan dat de CLARiiON-opslagsystemen en -software nu ook beschikken over de eigenschappen die voor enterprise-gebruik vereist zijn."

Het EMC Proven Program staat open voor alle klanten van EMC die hun E-Infostructure gebruiken om hun eigen klanten meerwaarde te bieden, bereid zijn om hun investeringen in een robuuste informatieinfrastructuur te certificeren, aantonen dat zij een hoge beschikbaarheid buitengewoon belangrijk vinden en hun opslaginfrastructuur kunnen aanpassen aan een explosieve groei.

EMC
EMC Corporation, gevestigd in Hopkinton, de Verenigde Staten, is marktleider in de snel groeiende markt voor intelligente enterprise opslagsystemen, software, netwerken en services. Ook op technologisch gebied loopt EMC voorop. De producten van het bedrijf dragen zorg voor opslag, toegang, beheer en bescherming van informatie, vanuit alle belangrijke IT-omgevingen, waaronder Unix, Windows NT, Linux, mainframes en andere platforms. EMC is genoteerd aan de New York Stock Exchange en beschikt over eigen vestigingen in de meeste landen, waaronder EMC Computer Systems (Benelux) B.V. in Nieuwegein. EMC maakt tevens deel uit van de S&P 500 Index. Voor meer informatie over EMC en haar producten: www.emc.com.