PASSIONATA

NIEUWE ZOMERLINGERIE VOOR 2001 !

Sexy, speels, verfijnd en kleurrijk

Voor de zomer van 2001 speelt Passionata opnieuw verschillende troeven uit. Het jongere zusje van Chantelle komt met vier schitterende lingerie collecties waarin elke vrouw haar gading vindt. « Cadix » is een comfortabele lijn van lycra, geborduurd met het succesvolle klaprozenmotief voor een zachte, vrouwelijke look en met extra steun voor de grotere maten. « Palma », de reeds bestaande vederlichte lijn, speelt in op de nieuwe modekleuren en voegt twee supertrendy tinten aan het gamma toe: effen paars en een bedrukte versie. De prachtige schouder-bandjes mogen bovendien gezien worden onder een zomers topje. « Naples » sluit aan bij de sensuele trend in de mode: open ruggen, diepe decolleté's en haltertopmodellen. Deze lijn ziet er niet alleen zeer sexy en ondeugend uit met haar geborduurde tule en porte-jarretelles. Haar multi-functionele schouderbandjes zorgen er bovendien voor dat deze collectie onder ieder kledingstuk kan worden gedragen.
Tenslotte doet « Kingston » met haar witte en fuchsia modelletjes van fijn katoen wegdromen naar exotische eilanden en zonovergoten stranden. Laat de zomer maar komen...

Passionata is lingerie van Franse origine en het jongere zusje van Chantelle. Het merk bestaat sinds 1988 en richt zich vooral op de jongere, modebewuste vrouw met lingerie waarmee ze zich goed en verleidelijk voelt op elk moment van de dag. Ieder lingeriesetje van Passionata is oogstrelend en tot in de details uitgewerkt. Dit jaar staat bij Passionata in het teken van verleiding, passend in het modebeeld zomer 2001.

Passionata is in Nederland onder andere verkrijgbaar bij Livéra, de Bijenkorf en andere zelfstandige lingeriewinkels.

Alleen liefde is mooier !

NOOT AAN DE REDACTIE

Als ons diamateriaal is vrij van copyright.

Voor meer informatie over Passionata lingerie, trends, historie, wetenswaardigheden, lenen van monstermateriaal e.d. kunt u zich wenden tot:

Gonnie de Groot, Public Relations Support, Koperwiek 81, 3766 AM Soest Telefoon 035 6037470, Telefax 035 6019865, E-mail: gonniedegroot@wxs.nl

Sovedam, Marijke van Bunderen, Frankrijklei 65 bus 3, 2000 Antwerpen, België
Telefoon 00 32 32229502 , Telefax 00 32 32334594

NAPLES

Engel of femme fatale?

De mode belooft er bijzonder sensueel uit te zien deze zomer. Diep uitgesneden decolletés, lage ruggen en haltertopjes overheersten de catwalks in Parijs. Hoge stilettohakken zorgen ervoor dat de vrouw zich sensueel voortbeweegt. Passionata wil ervoor zorgen dat ze zich nog sensueler voelt met de lijn « Naples », die speelt met transparantie en klassieke verleiders als bloemmotiefjes in guipure. Is de Passionata vrouw een engel of een femme fatale? Naargelang haar stemming kiest ze voor onschuldig wit of vurig rood. De porte-jarretelles zorgt voor een extra sexy accent.

Deze lingerie is er helemaal op bedacht om onder sexy bovenkleding met laag uitgesneden rug of haltertopjes te dragen. De schouderbandjes van de voorgevormde beugelbeha kunnen worden aangepast aan een blote rug of gekruist worden.

Verleidelijke details :

- sexy transparant met naïef bloemmotief

- rijkelijk afgewerkte schouderbandjes en jarretelles
Gebruikte materialen :

- geborduurde tule

- guipure

- vederlichte lycrajersey voor de rug

Modellen van de Naples collectie :
Alle modellen hebben versierde, regelbare schouderbandjes van 16 mm breed en een dubbele sluiting voor alle maten.

- Beha met beugels: guipure aan het decolleté, rug in plumetis lycra voor meer comfort.

- Voorgevormde beha met blote, gekruiste rug: te dragen op 3 manieren, normale, gekruiste of blote rug. Voorgevormde cups met mousse.

Naples vervolg


- Decolleté beha: een echte decolleté beha met volledig aan de zijkant geplaatste schouderbandjes

Daarbij horen :

- Slip: hoog in de taille, uitgesneden aan de dijen. Vooraan gedubbeld, rug in lycra.

- String: hoog in de taille, uitgesneden aan de dijen. Voorkant in tule met guipure, niet gedubbeld, rug in plumetis lycra.
- Porte-jarretelles: serre-taille snit, verlengde van de jarretelle tot in de taille. Geborduurde tule met guipure aan de voorkant, plumetis lycra voor de achterkant

Kleuren :

- Wit

- Rood

Samenstelling van de collectie NAPLES ( 5110 )

referenties cups maten Verkoopprijs

- Beha met beugels 5111 B
C/D 70-85
70-80 Fl. 70,41 31,95 ¤

- Voorgevormde beha met blote rug 5112 A/C
B 70-80
70-85 Fl. 70,41 31,95 ¤


- Décolleté beha 5115 B
C/D 70-85
70-80 Fl. 70,41 31,95 ¤


- Slip 5113 38-44 Fl. 40,66 18,45 ¤

- String 5117 S/M/L Fl. 40,66 18,45 ¤

- Porte-jarretelles 5118 S/M/L Fl. 60,49 27,45 ¤
CADIX

De zachte vrouwelijkheid

Bloemmotieven zijn altijd synoniem geweest met vrouwelijkheid en elegantie en ook deze lente zijn ze niet weg te denken uit de mode. Passionata borduurt daarom letterlijk en figuurlijk verder op het succes van deze bloemmotieven in de lingerie met haar nieuwe collectie « Cadix ». Deze aangename reeks in microvezel biedt zachtheid, steunvermogen en ondoorzichtigheid. Het populaire klaproosmotief dat al zoveel vrouwen bekoorde, werd behouden maar subtiel opgefrist. Bloemen en bloemstengels zorgen voor een moderne toets.

In de grotere maten en cups zorgen bredere schouderbandjes en een dubbele (voor cup E zelfs drievoudige) sluiting vanaf cup B voor meer comfort en steun voor vrouwen met een wat grotere buste.

Verleidelijke details :

- broderie in klaproosmotief

- bloemen en bloemstengels

Gebruikte materialen :

- geborduurde microvezel

- stevige, effen microvezel voor de cups en de voorkant van de slips
- lycra microvezel voor de rug van de beha's en slips
De modellen van de serie Cadix :

- Beha met beugels: ondercup in stevig microvezel, bovencup geborduurd. Vanaf 80 - 85 D en E-cup brede schouderbandjes in mousse bedekt met microvezel. Dubbele sluiting voor cups B, C en D - drievoudige sluiting voor cup E.

- Beha zonder beugels: V-gedeelte tussen de cups voor een beter steunvermogen, dubbele sluiting voor alle maten.

Cadix vervolg


- Voorgevormde beha met beugels: buitenkant bedekt met microvezel, rechtopstaande dwarsnaad om het borduursel beter tot zijn recht te laten komen. Spaghetti-schouderbandjes.
Hierbij horen :

- Slip: hoog in de taille, uitgesneden aan de dijen, voorkant met borduursel.

- String: idem als slip

Kleuren :

- wit

- ivoor

- zwart

Samenstelling van de collectie CADIX ( 5170 )

referenties cups maten verkoopprijs

- Beha met beugels 5171 B/C/D
E 70-90
70-85 Fl. 66,00 29,95 ¤

- Beha zonder beugels 5172 A/C
B 70-80
70-85
Fl. 63,80 28,95 ¤

- Décolleté beha
5175 A/C
B 70-80
70-85 Fl. 70,41 31,95 ¤

- Slip
5173 38-46 Fl. 41,76 18,95 ¤

- String
5177 S/M/L Fl. 41,76 18,95 ¤

KINGSTON

Katoen van de eilanden

Jamaïca, de Caraïben, tropische temperaturen, reggaemuziek en een kleurrijke bevolking... de nieuwe « Kingston » collectie van Passionata heeft alles in zich om je te doen wegdromen naar zonnige eilanden. Een fijn katoen, geïnspireerd op het linnengoed van vroeger, licht als een fijn weefsel en bewerkt met heldere strepen, zoals vers gestreken wasgoed, wordt gecombineerd met een rijk borduursel met bloemmotief. Een heerlijk frisse, verleidelijke collectie om te dragen tijdens de warmere dagen van het jaar. De kleuren wit en vooral fuchsia, zorgen voor een extra exotisch vakantiegevoel. Tijd om oude Bob Marley platen nog eens uit de kast te halen.

Verleidelijke details :

- rijk borduursel met bloemmotief

- dubbele spaghetti-schouderbandjes

Gebruikte materialen :

- fijn katoen

- guipure voor de bloemmotiefjes

- lycrajersey voor de rug

De modellen van de serie Kingston :

- Decolleté beha: gedubbelde cups voor een goed steunvermogen, bovencup in guipuremotief.

- Beha zonder beugels: met verticale dwarsnaad voor een welgevormde buste, gedubbelde cups voor een goed steunvermogen en bovencup in guipuremotief.

- Voorgevormde decolleté beha: gedubbeld met mousse in katoen, cups in katoen zonder guipure voor een zuivere snit, guipuremotief aan het maagbandje.

Kingston vervolg

Daarbij horen :

- Slip: niet gedubbeld maar toch niet doorzichtiger dan de beha's, voorkant afgewerkt met guipuremotief.

- String: niet gedubbeld maar toch niet doorzichtiger dan de beha's, voorkant afgewerkt met guipuremotief, elegante, druppelvormige uitsparing aan de achterkant.

Kleuren :

- Wit

- Fuchsia

Samenstelling van de collectie KINGSTON ( 5200 )

referenties cups maten verkoopprijs

- Decolleté beha 5201 B
C/D 70-85
70-80
Fl. 66,00 29,95 ¤

- Beha zonder beugels (enkel in wit) 5202 A
B 70-80
70-85
Fl. 66,00 29,95 ¤

- Voorgevormde beha met beugels
5205 A/C
B 70-80
70-85 Fl. 66,00 29,95 ¤

- Slip
5203 38-44 Fl. 41,76 18,95 ¤

- String
5207
S/M/L
Fl. 41,76 18,95 ¤

PALMA

Vederlicht in trendy paars of met een frisse print

Paars en prints zijn de modetrends voor deze zomer en wat is er leuker dan een lingerie-set dat perfect past bij de bovenkleding. De lijn « Palma » pakt dan ook uit met twee nieuwe, supertrendy varianten met schouderbandjes die gezien mogen worden onder een sexy zomertopje: een effen paars en een "imprimé" in lichtkaki met paarse en groene prints in de vorm van blaadjes voor een extra zomers effect.

Ter herinnering: Palma is de vederlichte lingerie collectie die Passionata afgelopen zomer introduceerde. Materialen die lichter dan lucht lijken, omsluiten de rondingen als voile op de huid. Ultralichte vormen, eenvoud en een pure snit... dat is Palma. Het ergonomisch "clean design" en de grafische details geven het geheel een geso-fistikeerde uitstraling.

Verleidelijke details :

- eenvoudige, pure snit

- schouderbandjes met een combinatie van transparante en ondoorzichtige elastiek

Gebruikte materialen :

- transparante lycra voile

- elastisch boord

Modellen van de serie Palma:
Alle modellen beha's in de Palma collectie hebben verstelbare schouderbandjes van 16mm breed en een dubbele sluiting voor alle maten.
- Beha met beugels: naadloze cups.

- Decolleté beha: stevigere rug voor een perfecte steun, gedubbelde ondercup.

- Voorgevormde decolleté beha: stevigere rug voor een perfecte steun.
Palma vervolg

Daarbij horen :

- Slip: volledig in doorzichtige voile, hoog uitgesneden aan de dijen en afgewerkt met een effect van ondoorzichtige en transparante elastiek aan de beenuitsnijdingen.

- String: volledig in doorzichtige voile met sexy effect van ondoorzichtige en transparante elastiek aan de taille.

Kleuren :
basiskleuren :

- ivoor

- zwart

- huidskleur
nieuwe kleuren :

- paars

- imprimé (groen-paars)

Samenstelling van de collectie PALMA ( 5310 )

referenties cups maten verkoopprijs

- Naadloze beha met beugels 5311 B/C 70-85
Fl. 50,58 22,95 ¤

- Voorgevormde beha met beugels 5312 A/C/D
B 70-80
70-85 Fl. 54,98 24,95 ¤

- Décolleté beha 5315 B/C/D 70-85 Fl. 54,98 24,95 ¤
- Slip 5313 38-44 Fl. 32,95 14,95 ¤

- String 5317
S/M/L
Fl. 32,95 14,95 ¤