Unit 4 NV

PERSBERICHT

Besluiten Unit 4's Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders: nieuwe naam, benoemingen bestuursleden, `twee-voor-een' aandelensplitsing en `delisting' van Agresso aandelen

Sliedrecht, 23 januari 2001

-Unit 4 maakt de resultaten bekend van de vandaag gehouden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) naar aanleiding van de fusie met Agresso ASA.

Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders hebben de aanwezige aandeelhouders ingestemd met het volgende:


* De naam Unit 4 NV te wijzigen in de nieuwe naam Unit 4 Agresso NV, als gevolg van de fusie met Agresso ASA.

* De benoeming van de heer Øystein Tvenge als lid van de Raad van Commissarissen.

* De benoeming van de heer Harry De Smedt als lid van de statutaire Directie.

* De benoeming van de heer Sverre Kjenne als lid van de statutaire Directie.

* Een `twee-voor-een' aandelensplitsing van aandelen Unit 4, inclusief de denominatie van Nederlandse guldens naar euro.
* De benoeming van Ernst & Young Accountants als nieuwe accountant van de vennootschap.

* Wijziging van de statuten van de vennootschap in verband met het voorgaande.

Het bestuur van de Oslo Stock Exchange heeft ingestemd met de verwijdering van de notering van aandelen Agresso ASA. Naar verwachting zal 29 januari aanstaande de laatste dag van deze notering zijn.

Unit 4 Agresso NV zal haar resultaten en jaarcijfers 2000 op 27 maart (voorbeurs) bekend maken. In de cijfers zal Agresso meegeconsolideerd worden vanaf november 2000. Tevens zal op deze datum dan het jaarverslag beschikbaar zijn.

Profiel Unit 4 Agresso NV
Unit 4 Agresso NV, hoofdkantoor in Nederland, heeft noteringen op zowel de Nederlandse als Noorse aandelenbeurs en telt ruim 1.350 professionele medewerkers. De Unit 4 Agresso groep, een internationale ontwikkelaar en distributeur van geïntegreerde bedrijfsbrede management informatiesystemen en `security' oplossingen, levert aan haar klanten `secure e-business' oplossingen. Unit 4 Agresso heeft momenteel kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Groot-Brittannië Noorwegen, Zweden en Duitsland. Unit 4 Agresso biedt haar klanten wereldwijd ondersteuning aan via haar dochterorganisaties en ook via distributeurs in o.a. de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Italië en Spanje.