Gemeente Maassluis

17-1-2001

Commissie Milieu en Volksgezondheid c.a. vergadert op 24 januari

De raadscommissie voor Milieu, Volksgezondheid, Personeel en Organisatie komt op woensdag 24 januari 2001 bijeen voor een openbare vergadering. De vergadering wordt gehouden in het stadhuis aan de Koningshoek en begint om 20.00 uur.

Op de agenda van de vergadering staan onder andere de volgende onderwerpen:


· Het college heeft kennis genomen van de productbegroting 2001 van de Geneeskundige en Gezondheidsdienst Nieuwe Waterweg Noord (GGD NWN) met inachtneming van een aantal in principe niet, dan wel in andere mate, af te nemen producten in 2001. Voor de uitvoering van de af te nemen producten van de GGD NWN in 2001 zal van de gemeente een bedrag ad 860.521 ( 390.48,-) worden gevraagd.
· De mogelijkheid tot uitbreiding van het aantal hondenuitlaatgebieden is onderzocht. Dit zijn gebieden waar honden uitgelaten mogen worden zonder dat de eigenaar de uitwerpselen hoeft op te ruimen. In de Sluispolder is al in 1999 een proef met dergelijke gebieden van start gegaan. Het college stelt voor in te stemmen met de invoering van 24 nieuwe hondenuitlaatgebieden. De mogelijkheden om in de Componistenbuurt en in de Bloemenbuurt uitlaatgebieden te realiseren zullen met het oog op de werkzaamheden die hier plaatsvinden in een later stadium worden onderzocht. Over het hondenbeleid zal een folder worden gemaakt.
· Vaststelling subsidieverdeelplan 2001.
De bij de agenda van de commissievergadering behorende vergaderstukken zijn voor belangstellenden in te zien in de speciale publieksmap in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis. Het informatiecentrum is voor het inzien van stukken geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur. Op vrijdagavond en zaterdag ligt de publieksmap met commissiestukken ter inzage in de openbare bibliotheek aan de Ibisstraat.
Wie wil inspreken op een agendapunt, moet bij het begin van de vergadering aanwezig zijn. Ook is het mogelijk gebruik te maken van het vragenhalfuur. In het vragenhalfuur dat bij iedere reguliere commissievergadering op de agenda staat kunnen belangstellenden onderwerpen aan de orde stellen die niet op de agenda van de vergadering staan, maar wel tot het werkterrein van die betreffende raadscommissie horen.

Overige documenten:
Vergadering Commissie Milieu, volksgezondheid en personeel van 24-1-2001