Gemeente Berkel en Rodenrijs

Informatieavond plan Herinrichting Sterrenpark 24 januari 2001

In de afgelopen maanden heeft de gemeente op basis van een uitgebreide inventarisatie van technische knelpunten en de wensen en inbreng van omwonenden en belanghebbenden een plan opgesteld voor de herinrichting van het Sterrenpark, centraal gelegen in de Sterrenwijk. In het plan worden voorstellen gedaan voor de verbetering van een aantal technische knelpunten zoals de waterhuishouding (drainage, vijver), het bruggetje en de beplanting.
De gebruikswaarde en de belevingswaarde van het park voor jong en oud zal verbeteren door het aanpassen van het voet/fietspad door het park, het maken van een centrale ontmoetingsplek midden in het park met speel- en zitmogelijkheden en het verbeteren van het huidige trapveldje. In het kader van de aanpak van de jeugdproblematiek is in het plan, centraal in het park een skatevoorziening opgenomen.

Tijdens een informatieavond zal het plan gepresenteerd worden en krijgen de aanwezigen de gelegenheid om vragen te stellen en te reageren. De informatieavond zal gehouden worden op woensdag 24 januari 2001, aanvang 20.00 uur in het gemeentehuis van Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 1.

Belangstellenden en betrokkenen zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Indien u naar aanleiding van dit bericht nog vragen heeft kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw C. Kolner van de afdeling Infrastructuur, telefoon (010) 514 0816.