Den Haag, 19 januari 2001

PERSBERICHT

Start tiende Alpha-cursus in Den Haag

Op woensdag 24 januari 2001 start in Den Haag alweer de tiende Alpha-cursus in het Katholiek Alpha Centrum aan de Oude Molstraat 37. Sinds 1998 hebben ruim 150 mensen met enthousiasme de cursus gevolgd.

De Alpha-cursus is een kennismaking met het christelijk geloof voor mensen van vandaag. De opzet van de cursus - tien woensdagavonden en een kort weekeinde - werkt met thema's, die als vragen worden gepresenteerd. Vragen, bedoeld om zelf en met elkaar op zoek naar antwoorden te gaan. De opbouw van de bijeenkomsten is daarop afgestemd: een gezamenlijke maaltijd, een korte inleiding over het thema van de avond, en daarna gelegendheid om met elkaar meningen, vragen en ervaringen uit te wisselen. Deze Alpha-cursus biedt de kans om weer eens stil te staan bij het geloof, de inhoud daarvan en ook de eigen vragen erover.

De St. Jacobusparochie en het Katholiek Alpha Centrum verzorgen gezamenlijk deze tiende Alpha-cursus in de binnenstad van Den Haag. Mocht u meer willen weten over de inhoud van de cursus verwijzen wij u naar onze site: http://www.kerknet.nl/~alpha.denhaag.

Katholiek Alpha Centrum
Oude Molstraat 37
2513 BA DEN HAAG
tel. 070 - 356 33 73
fax. 070 356 38 77
email: alpha.denhaag@kerknet.nl