Hollands Midden

Postbus 4240
2350 CE Leiderdorp
Telefoon 071-5459800
Fax 071-5414881
Afkomstig van: Chris van Egmond
Datum: 24 januari 2001

Vrouw breekt sleutelbeen bij val Katwijk
Door onbekende oorzaak ging dinsdag 23 januari rond 15.25 uur op de de Waal Malefijtstraat een 42-jarige Katwijkse met haar snorfiets onderuit. De vrouw liep daarbij een gebroken sleutelbeen op. Zij is overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Inbraak in woning Oegstgeest
In de middag van dinsdag 23 januari werd ingebroken in een woning aan de Prins Bernhardlaan. Een achterdeur werd opengebroken. Vooralsnog wordt een creditcard en een mobiele telefoon vermist.

Inbraak in woning Zoeterwoude-dorp In de middag of avond van dinsdag 23 januari werd ingebroken in een woning aan de Richellestraat. Een deur werd opengebroken. Vooralsnog wordt een systeemkast van een computer vermist.

Aanhouding Leiden
Dinsdag 23 januari heeft de politie een 21-jarige man uit Leiden aangehouden. De man wordt ervan verdacht in de oud- en nieuwnacht op de Langegracht met de auto op een man ingereden te zijn. De 21-jarige Leidenaar is na zijn aanhouding in verzekering gesteld. De man heeft tegenover de politie verklaard dat hij voor vuurwerk moest uitwijken.

Onder invloed Alphen aan den Rijn Op woensdag 24 januari rond 01.40 uur hield de politie op de Willem de Zwijgerlaan een 53-jarige automobilist uit Amsterdam aan. De man had te veel gedronken. Een ademtest kwam uit op 745 ug/l. ( 220 ug/l. is de limiet)

Politie controleert Wet Arbeid Vreemdelingen Waddinxveen/Nieuwerkerk ad Ijssel De politie en Arbeidsinspectie controleerden op dinsdag 23 januari bij een viertal bedrijven op de Wet Arbeid Vreemdelingen. De ondernemers hadden hun zaakjes prima voor elkaar.


Noot voor de redactie/