Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-01-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 09.15 uur
Getuigenoproep woninginbraak

BAARN - De politie van het district Eemland noord is op zoek naar getuigen van een woninginbraak. Vrijdagavond 19 januari tussen half elf en elf uur s avonds is aan de Van Heemstralaan ter hoogte van een tankstation ingebroken in een woning.

De inbrekers parkeerde hun auto in de groenstrook aan de Amsterdamsestraatweg en knipten een gat in een hek om bij het huis te komen. Getuigen die iets kunnen vertellen over de geparkeerde auto of de daders contact worden verzocht op te nemen met de politie van het district Eemland noord op nummer 0900-8844.

Getuigenoproep woninginbraak

BAARN - Maandagavond 22 januari tussen kwart over acht en negen uur `s avonds is er aan de Bilderdijklaan ingebroken in een woning. In de buurt van de woning heeft rond die tijd een rode auto gestaan, vermoedelijk van het merk Opel.

De politie van het district Eemland noord verzoekt getuigen, die iets kunnen vertellen over de inbraak en/of de auto, zich te melden op telefoonnummer 0900-8844.

Auto over de kop geslagen

SOESTERBERG Gisteravond is rond 23.20 uur op de Amersfoortseweg een bestelauto over de kop geslagen. De 27-jarige bestuurder uit Zeist zag een vluchtheuvel te laat en trachtte heftig te corrigeren. Dit lukte niet en de auto sloeg over de kop en kwam tegen een hekwerk tot stilstand.

De bestuurder en de inzittende een 18-jarige man uit Soesterberg klaagden over pijn in de nek. Daarop werden ze per ambulance naar het Lorentzziekenhuis in Zeist. De bus is zwaar beschadigd afgesleept.

Snelheidscontrole

SOEST Op de Biltseweg heeft de politie gisteravond een snelheidscontrole gehouden. Tussen 19.00 21.15 uur werden 909 voertuigen gecontroleerd. Hier bleken 75 bestuurders te hard te rijden. De hoogst gemeten snelheid betrof 141 km/u waar 80 km/u maximaal is toegestaan.