Wireless Services introduceert Valentijn SMS

Gratis versturen van een anonieme Valentijn SMS. Om geheime liefdes te verrassen en veroveren op een manier die past in het jaar 2001. Brein achter deze unieke actie is Wireless Services: aanbieder van mobiele internet diensten voor de zakelijke markt.

Kramp in je vingers door hopeloze pogingen om een onherkenbaar handschrift te produceren? Bang door de mand te vallen vanwege een achterhaalbaar adres door een vette PTT-stempel? Dat is nu verleden tijd met dé Valentijn SMS actie van Wireless Services op www.14feb.nl. Het werkt heel eenvoudig. Geïnteresseerden surfen naar deze website. Daar kan hun meest originele, leuke, lieve, grappige, hartstochtelijke Valentijnsbericht ooít worden ingetikt. De uitgelezen mogelijkheid om de ontvanger te overtuigen dat de meest geweldige persoon voor hem of haar echt op deze aardbol rondloopt!

Liefdesverklaringen zijn nu al in te tikken. Wireless Services zorgt er vervolgens voor dat de romantisch getinte uitingen pas 14 februari anoniem worden verstuurd. De ontvanger krijgt zijn of haar persoonlijke boodschap op Valentijnsdag, maar ziet niet van wie het afkomstig is. Of voor het gewenste resultaat nog een tweede SMS bericht mét afzender moet worden verstuurd, laat deze actie aan het eigen inschattingsvermogen van de zender over.

Voor meer informatie over zakelijke SMS diensten kunnen belangstellenden kijken op www.wireless-services.nl

========================EINDE PERSBERICHT=========================