Gemeente Ede

Openbare kennisgeving

Verkeersbesluit

Burgemeester en wethouders hebben besloten een parkeervak van de parkeerhaven aan de Klein Haversteeg in Ede aan te wijzen als algemene invalidenparkeerplaats, echter met de volgende tijdsbeperking: 'van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur'.

Ter inzage besluit

Het verkeersbesluit ligt ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het informatiecentrum in geopend maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur en vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Bezwaarschrift

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Ede binnen een termijn van zes weken. De termijn start op de dag na die waarop het besluit bekend is gemaakt.

Voorlopige voorziening

Indien u van mening bent dat uitvoering van het besluit onevenredig nadeel voor u zou meebrengen, dan kunt u gedurende het onderzoek een verzoek indienen bij de President van de Arrondissementsrechtbank in Arnhem tot het treffen van een voorlopige voorziening. Adres: Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 30160, 6803 AD ARNHEM. U moet dan wel een afschrift van het bezwaarschrift meesturen.



Ede, 24 januari 2001