VERITAS Software neemt drie nieuwe managers in dienst

Zaltbommel, 24 januari 2001 - VERITAS Software (NASDAQ: VRTS), leverancier van softwareoplossingen voor databeschikbaarheid, heeft met ingang van 1 januari 2001 Nico Nendels, James Stell en Bob van der Werf in dienst genomen. De drie heren vullen het verkoopteam van VERITAS aan. Zij hebben ruime ervaring op diverse gebieden en met uiteenlopende projecten.

Nico Nendels (44) is aangesteld als Sales Manager General Commercial Benelux voor het partnerkanaal binnen VERITAS. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het partnerkanaal in de Benelux. Nendels werkte eerder voor Econocom Nederland als unit-manager Oracle/ERP. Daarnaast heeft hij zeven jaar ervaring opgedaan in diverse managementfuncties bij ICL-Nederland. Daarvóór was Nendels acht jaar werkzaam in salesfuncties bij WANG Nederland.

De nieuwe Commercial Market Manager die het team van Nendels versterkt, is James Stell (35). Stell is in deze functie verantwoordelijk voor het ondersteunen van de VERITAS-partners voor de Nederlandse markt. Voordat hij bij VERITAS in dienst kwam, was hij werkzaam bij Oracle Nederland, waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop van services. Daarvóór heeft hij gewerkt als respectievelijk Dealer Manager en Product Manager bij Tracor Europe en de LCI-computergroep.

Bob van der Werf (37) is als Technical Pre-Sales Manager verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van de VERITAS-producten in het Pre-Sales-traject. Voordat Van der Werf in dienst kwam bij VERITAS, was hij als Technical Consultant werkzaam bij Getronics. Daarvóór heeft hij bij RAET Systems & Services en Syntegra gewerkt als Senior System Engineer.

VERITAS Software Corporation
VERITAS Software biedt softwareoplossingen voor databeschikbaarheid, waarmee gebruikers toegang hebben tot bedrijfskritische data en deze kunnen beschermen voor Business Without InterruptionT. Het hoofdkantoor is gevestigd in Mountain View (CA). Meer informatie over VERITAS Software is te vinden op de Web-site: http://www.veritas.com

Voor meer informatie en/of fotomateriaal:
VERITAS Software Benelux BV
Ben Laarhoven
Telefoon: 0418 57 27 27
E-mail: ben.laarhoven@veritas.nl

Lammers van Toorenburg PR
Francine Loos
Telefoon: 030 65 65 070
E-mail: Veritas@lvtpr.nl