Gemeente Borsele

KNOPPENCURSUS VOOR SENIOREN

De werkgroep educatie van de Seniorenraad Borsele organiseert in samenwerking met het ROC twee knoppencursussen voor senioren. In deze cursus leert u omgaan met moderne "huishoudelijke" apparatuur (geen computer). Hoe stel je een televisie en een video in, hoe bedien je de magnetron? Hoe werkt de kaartjesautomaat op het station, hoe moet u pinnen en chippen? Allemaal vragen waar veel senioren nog geen antwoord op weten. Door het volgen van een knoppencursus wordt u al deze toestellen de baas.

Op woensdagen wordt de cursus in `s-Gravenpolder gegeven en op donderdagen in `s-Heerenhoek. De cursus start op 24 en 25 januari 2001. Het eerste deel van de cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten. U kunt eventueel ook nog deelnemen aan een vervolg (ook 5 bijeenkomsten). De cursussen duren van 9.30 tot 12.00 uur. Door een subsidie van de Seniorenraad Borsele is de cursusprijs voor de eerste vijf dagdelen f 50,00.

Ook personen die de voorlichtingsochtenden bezocht hebben dienen zich aan te melden via het onderstaande opgavestrookje.

Naam:


...... M / V**
Adres:

...... Postcode: .....................
Plaats:

...... Tel.: ...............................

geeft zich op voor de knoppencursus, op woensdag in `s-Gravenpolder / op donderdag in `s-Heerenhoek.**


** doorhalen wat niet van toepassing is

U kunt het strookje sturen naar:
VrijwilligersHuis, Poelvoordestraat 1, 4431 BP `s-Gravenpolder.