PERSBERICHT

WEEK 4

EXTRA JAZZ CONCERT VICTOR DE BOO TRIO IN HET OUDE SLOT

Op woensdag 24 januari om 20.15 vindt in Het Oude Slot een extra ingelast jazzconcert plaats van het Victor de Boo Trio. Slagwerker Victor de Boo treedt op met Wolter Wierbos en Anton Goudsmit. Wolter Wierbos is trombonist en Boy Edgar prijswinnnaar van enkele jaren geleden. Wierbos speelt ook in Bik Bent Braam en Available Jelly, twee spetterende groepen die u reeds in Het Oude Slot heeft kunnen beluisteren. Anton Goudsmit, de gitaarvirtuoos, die zelfs de niet-gitaarliefhebbers over de streep trekt heeft ook al bij ons gespeeld. Victor de Boo, organisator van dit concert is speelde o.a. in de groep M.O.B. van Sean Bergin, (die zojuist de Boy Edgarprijs 2000 heeft gewonnen). De Boy Edgar prijs is een soort 'keurmerk' voor absolute topkwaliteit en oorspronkelijkheid. Het is een prestigieuze prijs voor Nederlandse Jazzmuzikanten, die hun sporen in de improvisatiemuziek meer dan verdiend hebben.

Prijs: f20,00 / f15,00 Telefonisch reserveren: woensdag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur en een uur voor aanvang van het concert. Kassalijn: 023-5470482. Het Oude Slot, Ir Lelylaan 6, 2103 XP Heemstede

Agenda: Het Oude Slot, woensdag 24 januari 2001, 20.15 uur, Victor de Boo trio, Jazzconcert, Victor de Boo drums, Wolter Wierbos trombone en Anton Goudsmit gitaar.