Roto Smeets de Boer NV

PERSBERICHT

RSDB MAAKT UITGESPROKEN VERWACHTINGEN WAAR

Tijdens een bijeenkomst voor het management typeerde bestuursvoorzitter Hans de Jong in een terugblik het jaar 2000 voor RSDB in totaliteit als een goed jaar.

Drie merken in de markt

Roto Smeets heeft herstel gerealiseerd, met uitzondering van de activiteiten in Etten-Leur.

PlantijnCasparie kende in het zakelijke segment resultaatgroei conform plan ondanks een minder ruime markt in de laatste twee maanden van het jaar.

Media Partners voldeed meer dan volledig aan de verwachtingen.

Per saldo is over 2000 ten opzichte van 1999 een verbetering van de winst per aandeel gerealiseerd van 16%.

Nadere toelichting op de ontwikkelingen in 2000 mag tegemoet gezien worden bij de presentatie van de jaarcijfers op 22 maart a.s.

Hilversum, 24 januari 2001

ROTO SMEETS DE BOER NV
Raad van Bestuur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
RSDB Holding L.M. van Gelder
tel. (035) 625 86 00
www.RSDB.com

Profiel
Roto Smeets De Boer is een beursgenoteerde onderneming met een jaaromzet van x~700 mln en 4.200 medewerkers. RSDB is een organisatie van dienstverlenende ondernemingen die door het vervaardigen van gedrukte en multimediale producties meer toegevoegde waarde in het communicatieproces van haar doelgroep wil creëren. Deze ondernemingen zijn op productieniveau ondergebracht in 3 merken: Roto Smeets (internationale massaconsumenteninformatie), met vestigingen in 7 landen in Noordwest Europa, PlantijnCasparie (multimediale business-to-business activiteiten) en Media Partners (internationale publishing services) met vestigingen in 4 Europese landen.