Politiebericht Brabant-Noord: Uden 24-01-2001
Persbericht district De Leijgraaf

ALCOHOL

Een 33 jarige man uit Veghel is dinsdagnacht bekeurd wegens rijden onder invloed van alcohol. Hij werd gecontroleerd op de Hezelaarstraat in Veghel. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 3 uren en een boete van f. 700,-.

DIEFSTAL UIT AUTO

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Harmoniumlaan in Uden. Nadat een ruit was vernield gingen onbekenden er vandoor met de geluidsinstallatie, 2 skijacks en 1 paar skischoenen. De totale schade is onbekend.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Past. van Haarenstraat in Mariaheide heeft de politie woensdagmorgen de snelheid van 920 passerende voertuigen gemeten. 31 bestuurders reden te hard waarvan de hoogst gemeten snelheid 72 km/u. bedroeg waar 50 km/u is toegestaan. Op het Molentiend in Erp zijn 43 bestuurders bekeurd. De snelheid van 610 voertuigen is gecontroleerd, de hoogste snelheid bedroeg 80 km/u. waar 50 km/u. is toegestaan. Tijdens een controle op de Schansoord in Erp is 1 bestuurder bekeurd. Hier is de snelheid van 820 passanten gemeten. De gemeten snelheid bedroeg 57 km/u. De controles zijn gehouden door het team verkeershandhaving van de politie Brabant-Noord.