Marketinx.com uitgebreid met vacaturebank voor marketeers

De laatste jaren is het aantal vacature banken op internet enorm toegenomen. De grote partijen opereren op Europees niveau of zelfs wereldwijd. De bezoekersaantallen zijn vaak enorm, maar ook er zeer divers. Van potentiele secretaressen tot administrateurs tot boekhouders en managers. Behoefte aan een meer gerichte benaderingswijze, heeft ertoe geleid dat is besloten om Marketinx.com uit te breiden met een vacaturebank voor marketeers.

Marketinx biedt marketeers een groot aantal diensten zoals onder andere nieuws, artikelen en onderzoekinformatie. Gebruikers van Marketinx krijgen tevens toegang tot een groot aantal Marketing Tools in de vorm van stappenplannen, checklists en analysemodellen. De internetsite is deels vrij toegankelijk en deels alleen toegankelijk voor betalende Marketinx Members. Marketinx Members krijgen voor een vast bedrag per jaar toegang tot alle onderdelen van de site. Hiermee is Marketinx in korte tijd uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van Membership Communities.

Marketing Jobs Vacaturebank
De behoefte aan het gericht kunnen benaderen van potentiele marketeers wordt door Marketinx ingevuld door haar specifieke doelgroep: marketeers. De kosten voor het plaatsen van een vacature bedragen fl. 225,- voor een periode van 4 weken. Marketinx verwacht dat zowel bedrijven zelf, als ook werving- en selectiebureaus gebruik zullen maken van de Marketing Jobs Vacaturebank.

Voor de redactie,