Cardio Control NV

Persbericht d.d. 26 januari 2001

Cardio Control verwerft aanmerkelijk belang in Angeion

Cardio Control NV te Delft gespecialiseerd in medisch-diagnostische IT- heeft deze week een aanmerkelijk belang in het NASDAQ-fonds Angeion aangemeld bij de SEC (Securities and Exchange Commission) in de V.S. ter hoogte van 5,8%. Beide bedrijven hebben een beursnotering.

Eerder deze maand maakte Cardio Control bekend een strategische distributie samenwerking aan te zijn gegaan met Medical Graphics, een divisie van Angeion Corporation uit Minneapolis-St.Paul, voor co-marketing van haar producten in 55 landen.

Cardio Control is marktleider op het gebied van diagnostisch-medische systemen voor het PC-platform, voornamelijk binnen de cardiologie. Medical Graphics is de op een na grootste onafhankelijke aanbieder van cardio-pulmonaire diagnostische systemen ter wereld, en richt zich vooral op de diagnostiek van de longfuncie. Beide bedrijven hebben software-ontwikkeling als zwaartepunt en voorzien in open architectuur oplosssingen, in tegenstelling tot de meeste concurrenten. Voor meer inlichtingen:
Cardio Control NV
Drs D.G. van Luijk, algemeen directeur
Mercuriusweg 1
2624 BC Delft

Tel 015-750.5000
Fax: 015-750.5050
E-mail: info@cardiocontrol.com
Web : www.cardiocontrol.com
www.medgraph.com