Stratus Computer Systems investeert in verkoop-divisie

Luc Ankoné per direct aangetrokken als Account Executive

Maarssen, 26 januari 2000 - Stratus Computer Systems heeft - met het oog op de lancering van de ftServer - Luc Ankoné benoemt tot Account Executive. Luc is verantwoordelijk voor de uitbreiding van de huidige klantportfolio, met de nadruk op de ftServer en de financiële markten.

Luc Ankoné, 38, heeft meer dan 14 jaar ervaring in sales. Hij is afkomstig van StorageTek, waar hij Key Account Manager (Finance) was. Daarvóór bekleedde hij soortgelijke functies bij onder andere Siemens en Dell.

"Ik kijk uit naar de lancering van de Stratus ftServer die binnenkort gaat plaatsvinden. Hier zal Stratus aantonen dat de ftServer betaalbare, fout-tolerante oplossingen biedt voor bedrijven die zich voorheen geen fout-tolerant systeem konden veroorloven. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we onze gevestigde positie in de ICT markt aanzienlijk gaan uitbouwen met de introductie van dit product".

Profiel van Stratus Computer Systems
Stratus Computer Systems levert de meest beproefde reeks continu beschikbare computerplatforms, applicaties, professionele diensten en technologieën voor vitale bedrijfsactiviteiten ter wereld. Stratus bedient klanten over de hele wereld, met het accent op de financiële dienstverlening, de detailhandel, het reiswezen, de elektronische handel, de gezondheidszorg, de openbare veiligheid en de spelindustrie. Veel van de klanten van Stratus behoren tot de bekendste in hun sector, zoals vooraanstaande Amerikaanse beveiligingsfirma's, grote creditcardmaatschappijen, de grootste effectenbeurs van Azië, de grootste optiebeurs ter wereld en 15 van de 20 grootste banken ter wereld. Voor meer informatie over Stratus: www.nl.stratus.com.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Dennis Doodeman
Text 100 B.V.
Tel: +31 (0) 20 530 43 45
E-mail: dennisd@text100.nl

Stratus en Stratus ftServer zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Stratus Computer Systems, S.à r.l. Alle overige gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.